Oscar-vinder Geoffrey Rush vinder #MeToo-retssag – modtager fire millioner kroner i erstatning.

Han er kendt for Oscar-præstationen i “Shine” samt centrale roller i film som “The King’s Speech”, “Shakespeare in Love” og “Pirates of the Caribbean”-filmene.

Men i 2017 blev den australske skuespiller Geoffrey Rush også kendt for at være centrum i en #MeToo-sag om overgreb, der blev bragt af The Daily Telegraph. Nu skal avisen betale erstatning.

Det skal The Daily Telegraph, fordi avisen viderebragte anklager fra skuespillerinden Eryn Jean Norvill, der i retten forklarede, at Rush havde rørt hende upassende under arbejdet med teaterforestillingen “Kong Lear” i perioden 2015-2016.

Australiens føderale domstol slår nu fast, at der ikke er hold i anklagerne, og at The Daily Telegraph er skyldig i uberettiget æreskrænkelse af Geoffrey Rush.

Det er denne påførte skade af Rush’ omdømme samt tabt arbejdsfortjeneste i perioden, der nu sikrer skuespilleren en million-erstatning, skriver The Sydney Morning Herald.

Woody Allen har senest sagsøgt Amazon for kontraktbrud efter en sag om #MeToo-anklager – læs om det her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: