Det er en glædens dag for alle, der beskæftiger sig med at producere, distribuere og fremvise film på lovlig vis. Den ulovlige streamingtjeneste Popcorn Time lukker.

Se også: Gratis filmtjeneste overhaler Netflix

Det sker, fordi flere af de centrale udviklere har forladt Popcorn Time, da de frygter søgsmål, skriver TorrentFreak.

Således er Popcorntime.io blevet lukket ned. Og det virker ganske usandsynligt, at Popcorn Time kommer op lige med det samme igen:

”Jeg har lukket alle serverne ned, og der er intet, jeg kan gøre for at bringe dem op igen. Jeg har også slettet alle log-filer, der kan være skadelige for andre udviklere,” udtaler en person tilknyttet Popcorn Time.

Tidligere på året blev Netflix overhalet af Popcorn Time som den mest populære streamingtjeneste i verden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Mads47 8 år siden

Hvad så med alle de andre former for popcorn time der findes?, der jo så mange forskellige versioner der ude. Har også hørt de arbejder på et nyt projekt ved navn project butter.
Gravatar

#2 jonaspvideovidjo 8 år siden

Det er altså bare fedt! Har altid været imod ulovlig streaming, og især Popcorn Time, da de for det til at se nemt og helt lovligt ud. Folk burde have mere respekt overfor andres værker.
Gravatar

#3 CaGoDa 8 år siden

positivt
Gravatar

#4 Carmul 8 år siden

Helt enig. Popcorn Time er nok det for film som Napster i sin tid var for musik. Men måske nogen kan lære noget af det (har JA-hatten på)
Gravatar

#5 Bishop 8 år siden

Godt nyt :)
Gravatar

#6 Mads47 8 år siden

Det skal altså lige siges, at der er mange andre popcorn time clienter du ude, over den originale fra dem er lukket, også at de arbejder på noget nyt.

http://thenextweb.com/apps/2015/10/23/popcorn-time...
Gravatar

#7 kenze2288 8 år siden

I tror simpelthen det er en sejr? Thats cute. Der dukker bare 3 nye op hver gang de lukker en, eller hov vent Zona findes allerede (tog mig 30 sekunder på google at finde). Der er masser alternativer og som andre nævner laver de butter i stedet, så det teknisk bliver et lovligt program. Lige som uTorrent er et lovligt program, men kan bruges ulovligt. Det er naivt at tro det ændre noget som helst.

Der bliver først noget, at fejre når filmbranchen indser det samme som musikbranchen gjorde da Spotify kom, streaming er fremtiden og det forbrugerne vil have.
Gravatar

#8 Hive 8 år siden

Fint med mig. Jeg holder meget af lovlige alternativer som Netflix og HBONordic, og ønsker så gode vilkår som muligt for dem.
Gravatar

#9 Roxtaf 8 år siden

Ja det er da godt. Men når folk som dem går hver sin vej sker det jo at de laver hver deres ting, og hvis det er tilsvarende popcorn time, så kan det i sidste ende være at det bare skaber flere sites som deres.
Gravatar

#10 Geekalot 8 år siden

#8 har det på samme måde, men jeg syntes stadig det er godt film branchen har noget at kæmpe imod, som forhåbentlig en dag får dem til at åbne øjnene.

Skriv ny kommentar: