Det er en glædens dag for alle, der beskæftiger sig med at producere, distribuere og fremvise film på lovlig vis. Den ulovlige streamingtjeneste Popcorn Time lukker.

Se også: Gratis filmtjeneste overhaler Netflix

Det sker, fordi flere af de centrale udviklere har forladt Popcorn Time, da de frygter søgsmål, skriver TorrentFreak.

Således er Popcorntime.io blevet lukket ned. Og det virker ganske usandsynligt, at Popcorn Time kommer op lige med det samme igen:

”Jeg har lukket alle serverne ned, og der er intet, jeg kan gøre for at bringe dem op igen. Jeg har også slettet alle log-filer, der kan være skadelige for andre udviklere,” udtaler en person tilknyttet Popcorn Time.

Tidligere på året blev Netflix overhalet af Popcorn Time som den mest populære streamingtjeneste i verden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Geekalot 8 år siden

#30 nej det er rigtigt.
Gravatar

#32 Mads47 8 år siden

Jeg har aldrig forstået dem der gerne vil have hver deres steaming tjeneste til hvert studio. Jeg gider ikke en gang at betale for 2, jeg prøvet kort HBO Nordic, det var det værste lort. Netflix fungere. Problemet med at skulle betalle til 5 forskellige tjenester er jo ikke vejen frem, for det første er det ekstremt mange penge for begrænset indhold. Der efter kommer der kvalitet af platformen, først nu har HBO Nordic fået PS4 understøttelse, 3 år efter de kom på det nordiske market. Noget de reklameret for var på vej fra dag 1.

Popcorn time er ginialt, det går uden om alt det pis der er med DRM. Vi lever i en tid, hvor folk ikke gider at vente halvt år på at se de nyeste serier på skod kanaler eller vente endnu længere tid på at de kommer ud på Blu-ray eller DVD. Her har musik branchen fattet at du ikke kan kæmpe i mod udviklingen, det sammer gælder spil branchen.

Folk vil aldrig acceptere 5 film streaming tjenester, folk gider ikke en gang at bruge Origin eller Uplay til at spille på når vi har et produkt der er langt bedre, steam. Hvor størstedelen af alle spil er.
Gravatar

#33 kenze2288 8 år siden

#26
Kig på musik branchen, der er et hav af streaming muligheder, Spotify, Google music, Apple Music, Tidal, Wimp alle med stort set det samme indhold. Du vælger stort set ud fra features i servicen ikke udvalget.

Nu vi er inde på det så er royalties reglerne inden for musik også fuldstændig latterlige. Er det 65 år de fik den sat op til for nyligt. Lav en god julesang og du behøver aldrig arbejde igen. Er det omkring 3 millioner Last Christmas indtjener om året i royalties.
Gravatar

#34 Geekalot 8 år siden

Det kan da godt være x faktor er vejen frem :)
Musik branchen lærte hvert fald af napster episoden, men syntes detsvære bare det virker som Hollywood er ligeglade.
Gravatar

#35 RuneSøndergaard 8 år siden

Bishop (16) skrev:
Hold nu op!
Selvfølgelig er de store produktion selskaber klar over hvad folk vil ha' det er sgu da naivt at tro at i er bedre vidende på det punkt..
Jeg bliver så træt når jeg ser folk gemme sin hang til at stjæle bag undskyldninger som jamen de kan jo bare lave en lovlig tjeneste, jeg gider ikke vente på det udkommer herhjemme eller det er for dyrt at se alle film i biografen det er sgu da forkælet holdning at tro at alt bare skal rette ind til højre efter ens lyster og behov.
Hr betjent jeg kørte 160 km i timen fordi jeg ikke kunne vente, men i kan jo bare sætte fartgrænsen op så er i ovre det problem ;)


Hold nu selv op..

Jeg kunne sagtens tage i biografen og se filmene med det samme, pengene er ikke problemet eller essensen i det her, så det da dig som er fuldstændig galt på den.

Det er da netop en kedelig og forkælet holdning at lade selskaber poledrive dig sådan uden at gøre op imod deres grådige og ligeglade mentalitet.

Skriv ny kommentar: