Walt Disney og Pixar Animation Studios kunne for nylig fremlægge en plan for hele ti spillefilm, som selskaberne vil udsende frem til 2012.

I annonceringen fremgår det bl.a., at Pixar vil bringe racerbilen Lynet McQueen tilbage på det store lærred i 2012 i en fortsættelse til hittet “Biler”. Den nye film vil også byde på kranvognen Bumle samt en international rolleliste med både nye bilfigurer og gamle kendinge, og projektet skal instrueres af Brad Lewis, der fungerede som producer på “Ratatouille”.

I rækken af kommende filmproduktioner finder man også eventyret om superhunden “Bolt” (2008), Pixars 3D-eventyrfilm “Up” (2009), den ventede hitopfølger “Toy Story 3” (2010), den traditionelt animerede “The Princess and the Frog” (2009) samt en række film om feen “Klokkeblomst”.

Pixar vil i 2011 bl.a. byde på projektet “Newt”, en film om to salamandre – de allersidste af deres slags på Jorden – som videnskaben håber kan redde arten, men som bare ikke kan udstå hinanden.

I 2012 vil Walt Disney Animation Studios udsende filmen “King of the Elves”, der bygger over en novelle af Phillip K. Dick.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 enfilmnørd 15 år siden

"Toy Story 3" glæder jeg mig allerede med, og Wall-E ser ud til at blive ret god, resten har er jeg meget i tvivl om.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#12 mar16 15 år siden

biler var dårlig. det at der ikke fandtes mennesker var åndssvagt. det som de andre film har til fælles er at de omhandler noget som vi alle kender, men som alligevel er mere spændende end vores verden. sagt med andre ord, en lille verden i vores store, kedelige verden
Gravatar

#13 filmz-Scarface 15 år siden

Græsrødderne 2 er stadig min største drøm. :)
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#14 Michael Andersen 15 år siden

#13 Du tænker for småt min ven :P
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#15 elwood 15 år siden

Jeg venter bare spændt på hvad John Ratzenberger skal spille i Newt 8-)

Og ja Giv Brad Bird (siger ikke han ikke skal være med mere self. skal han stå bag en evt. The Incredibles 2, men en lille pause for at prøve en hel anderledes ting) en lille pause, gad godt se ham kaste sig over noget 2D igen, The Iron Giant er en fantastisk film, den mand kan bare komme på nogle gode koncepter.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 rockysds 15 år siden

#15 Ingen tvivl om Brad Bird kan komme på nogle gode koncepter, men hele æren for "The Iron Giant"-konceptet kan han ikke få. Ted Hughes fortjener i hvert fald også en del af æren.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#17 elwood 15 år siden

#16 oh okay we split 50/50 8-)

Nej men du har da ret, jeg ku bare lige kun huske Brad, tænkte ikke lige på at imdb, for at få de andrer med, og desuden er det jo hele holdet af tegner på filmen, og the rest of the gang som skal nævnes, hvis det skal være helt rigtigt.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: