Miramax har frigivet den første plakat til deres kommende kriminalfilm “No Country for Old Men”, som er instrueret af Joel og Ethan Coen. Plakaten kan ses hos JoBlo.com.

Filmen, der bygger over Cormac McCarthys bog, handler om en Vietnamveteran (Josh Brolin), som tilfældigvis støder på en bunke lig fra en narkohandel, der endte i blodbad. Blandt ligene finder han en kuffert fyldt med penge, som han snupper, og tager benene på nakken, blot for at finde ud af, at der er to personer (Tommy Lee Jones og Javier Bardem) i hælene på ham, der vil have deres penge tilbage.

“No Country for Old Men” får amerikansk premiere 21. november, men vi herhjemme må vente til 11. april 2008.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 inflector 14 år siden

Det er simpelthen så dumt at vi skal vente i et halvt år, det gør mig rasende!
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#2 filmz-michaell 14 år siden

Men d. 11. april bliver en fucking god dag!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#3 filmz-clark 14 år siden

All right champs, nu har jeg virkelig brug for hjælp.

Jeg mener der er allerede er udgivet en lignende film? Som har en skov-setting i stedet for ørken-setting og som har et spansktalende lead, der også løber ind i mafia-penge. Han tager dem selvfølgelig. Filmen er højest 1-2 år gammel... nogen der kan hjælpe? Den film virker federe end Coens film.
Gravatar

#4 Mercadian 14 år siden

Glæder mig til endnu en Coen-film
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?

Skriv ny kommentar: