Filmsiden Twitch har fået fat på et stykke tidligt teaser-plakatartwork til Quentin Tarantinos ventede krigsfilm ”Inglorious Bastards”, der netop har påbegyndt optagelser i Tyskland.

Den viste plakat bliver formentlig ikke brugt som endelig officiel plakat, da det lader til, at projektet i stedet kommer til at bære den noget alternative stavemåde “Inglourious Basterds”.

Det er i hvert fald, hvad der fremgår på den seneste casting-annoncering fra filmselskabet. Angiveligt skulle den nye, ukorrekte stavemåde være et af de typiske Tarantino-præg, der muligvis samtidig vil indikere en adskillelse fra 1978-filmen “Inglorious Bastards”.

De nyeste offentligjorte cast-medlemmer tæller Mélanie Laurent, Samm Levine, B.J. Novak, Paul Rust, Michael Bacall, Omar Doom, Sylvester Groth, Julie Dreyfus, Jacky Ido, August Diehl, Martin Wuttke, Richard Sammel, Christian Berkel, Sönke Möhring, Michael Fassbender, Rod Taylor, Denis Menochet og Cloris Leachman.

På rollelisten finder man i forvejen Brad Pitt, Diane Kruger, Christoph Waltz, Eli Roth, Daniel Brühl, Til Schweiger og Gedeon Burkhard.

Filmen handler om en gruppe amerikansk-jødiske soldater, der går under navnet ‘The Bastards’, under anden verdenskrig. De har til opgave at indgyde frygt i det tredje rige ved at indfange, skalpere og brutalt myrde tyske soldater. Undervejs møder de en fransk-jødisk teenagepige, der bestyrer en biograf i Paris, som er et mål for de tyske tropper.

“Inglorious Bastards” – eller “Inglourious Basterds” – vil få biografpremiere til næste år, men har endnu ikke fået fastsat en konkret udgivelsesdato.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 MTK 13 år siden

Omar Doom må være på samtlige "terror-lister" i verden.
Gravatar

#2 the_paki_don 13 år siden

Hvis jeg havde et efternavn som Doom, så ville jeg enten SELV HAVE eller give min søn fornavnet Victor med et Von imellem. Man lever jo kun en gang, ikke også?

Og rimelig smart med navneforandringen til Basterds. Det er jo teknisk set ikke et bandeord mere og kan derfor ikke risikere at få sådan nogle små ******** over sig i de mere uliberale lande i vores verden.
Gravatar

#3 Christian Voldborg 13 år siden

Filmen bliver uden tvivl vildt fed.

Men Tarantino er blevet populist - hvor er Michael Madsen henne?
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 chuck 13 år siden

Håber også QT ændrer en hel del mere end titlen, for den originale er sutte hamrende ringe. Ikke for at sætte Enzo G. Castellari i noget dårligt lys, men QT har en anelse mere instruktørtalent :)
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#5 Kruse 13 år siden

Det er helt sikkert også en film jeg glæder mig meget til!

Og som #3 pointere, hvor er Michael Madsen henne? Sejere skuespiller skal man lede længe efter!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 Spanner 13 år siden

På rollelisten finder man i forvejen Brad Pitt, Diane Kruger, Christoph Waltz, Eli Roth, Daniel Brühl, Til Schweiger og Gedeon Burkhard


Husk Mike Myers
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#7 natterjack 13 år siden

Sikker på det er en officiel plakat?

Skriv ny kommentar: