For seks år siden blev manuskriptforfatteren Eric Roth hyret til at skrive en fortsættelse til sit Oscar-vindende hit “Forrest Gump”. Manuskriptet, som blev baseret over Winston Grooms romanopfølger “Gump & Co.”, blev færdiggjort, men filmen blev dog aldrig lavet.

Det bliver nu rapporteret, at manuskriptet er blevet hevet frem igen af den første films producere, Steve Tisch og Wendy Finerman, der muligvis vil prøve at få projektet realiseret.

Handlingen i fortsættelsen finder sted flere år efter den første film, hvor Forrests rejeforretning har slået fejl og hans elskede Jenny er død, hvilket har gjort Forrest til en enlig, arbejdsløs far. Han bliver igen uforvarende involveret i en række historiske begivenheder, denne gang i 1980’erne og 90’erne, hvor han bl.a. mødes med skuespilleren Tom Hanks.

Grunden til, at projektet ikke blev til noget dengang, var en række juridiske uoverenstemmelser mellem Paramount og Groom over royalties fra filmatiseringen, hvorfor forfatteren ikke ville give dem rettighederne til “Gump & Co.”, men det lader nu til, at de endelig er kommet til enighed.

Finerman og Tisch har tilsyneladende kontaktet Tom Hanks og Gary Sinise om at gentage deres roller, men det er endnu langt fra fastsat, om projektet vil blive til noget.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 jesperhp 16 år siden

Se det var da en rigtig dårlig idé. Man skal ikke følge op på en 1'er af den kaliber.
Gravatar

#2 Saenjaina 16 år siden

Lyder dårligt.
Gravatar

#3 natterjack 16 år siden

#1 Helt enig.
Gravatar

#4 thomasegebaek 16 år siden

What The Fuck! det må ikke ske
Gravatar

#5 filmz-Kragmose 16 år siden

Nej nej.. 1'eren kan jo fint stå alene, som så mange andre film. Var faktisk imponeret over at det endnu ikke var lykkedes at lave en 2'er.. nu gik det lige så godt.
Gravatar

#6 filmz-sejr 16 år siden

Nu er det jo set før at 'toere' kan være ligeså gode eller måske endda bedre end etteren. Jeg skal vel bare nævne Aliens og Godfather 2.

Så det her med de oprindelige skuespillere lyder da ikke helt dumt, synes jeg.
Det kunne måske også bidrage til lidt dannelse, af den ellers historieløse ungdom, at Forrest gennemlever diverse begivenheder op gennem 80'erne og 90'erne.
Gravatar

#7 mr gaijin 16 år siden

For mig at se var 1'eren ikke så meget andet end god, let underholdning tilsat lidt historisk montage og tidsbilleder. Hvis både Zemeckis og Tom Hanks mener, at de kan lave et interessant produkt baseret på det nye manuskript, så giver det god mening at lave den. Hvis det bare er for at presse den sidste sjat saft ud af citronen, så er det ligegyldigt.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#8 filmz-loke76 16 år siden

Bog 2 er mindst lige så fed som den første, så bliver det samme kvalitet kan det sagtens blive godt
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 filmz-Kaffekongen 16 år siden

Hvorfor bliver 1'eren dårligere af der kommer en 2'er? Det forstår jeg ikke i er så harme over. Film nummer 1 er vel stadig den samme, om man kan lide den eller ej.

BTW, "Forrest Gump" er ikke mere end en hyggelig, humoristisk og varm film, der skal mere til for at være et mesterværk i min bog.
----------------------------------------
Hail to the King, baby! -Ash
billed af dvd-samling: http://www.absolute.cc/_borders/23_20a.jpg
Gravatar

#10 Razzia 16 år siden

Gump & Co er en meget hyggelig bog, som jeg godt kunne tænke mig at se filmatiseret, men kun med de oprindelige skuespillere, ellers nej tak.
"hehe, you got no code, no porn and you're ugly. Let's dance!"

Skriv ny kommentar: