‘Here’ afslører en ny række billeder, der viser de-aged Tom Hanks og Robin Wright.

Instrueret af Robert Zemeckis, som Hanks og Wright mest bemærkelsesværdigt arbejdede sammen med på 1994’s Forrest Gump, skildrer ‘Here’ livene for forskellige familier gennem generationer, alt fortalt fra perspektivet af det hjem, de bor i.

Filmen, som også fungerer som en Forrest Gump-genforening for Hanks og Wright, blev tidligere rapporteret at bruge de-age teknologi på sine stjerner.

Nu udgiver Vanity Fair den første række billeder fra ‘Here’, der viser scener fra filmen med Hanks og Wright i forskellige aldre. Billederne viser en julescene, en bryllupsscene og en milepælsfødselsdag, men inkluderer også nogle bag-kulisserne billeder af Zemeckis med Hanks og Wright på settet. Se billederne nederst i artiklen.

De første billeder fra ‘Here’ er et lovende tegn for filmens foryngelses-visuelle effekter, men det er stadig uklart, om billederne vil holde under selve filmen.

Indtil videre har foryngelse kæmpet med at være overbevisende i store Hollywood-film. ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ brugte foryngelses-VFX i 2023, og den 20-minutters sekvens med en forynget Harrison Ford var lidt af en blandet oplevelse. Mens billederne ofte var overbevisende, var der øjeblikke, hvor de ikke var, og det er disse øjeblikke, der kan bryde publikums indlevelse.

Instruktør George Miller forklarede for nylig til Vanity Fair, hvorfor han ikke brugte foryngelse i sin nye prequel, ‘Furiosa: A Mad Max Saga’, og forklarede, at selv når effekten er godt lavet, kigger publikum mere på teknologien end på skuespillerens præstation.

Hanks og Zemeckis har samarbejdet om en række film i fortiden, og Forrest Gump var en stor triumf i 1994, men det vil bestemt være en udfordring for ‘Here’ at overvinde disse forhindringer. Hvis det lykkes, kan det dog åbne døren for flere film til effektivt at bruge foryngelse i fremtiden.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: