Selvom Hong Kong-stjernen Jackie Chan allerede er 53 år, er “Rush Hour”-instruktøren, Brett Ratner, optimistisk omkring, at de kan lave en fjerde film i actionkomedieserien, til trods for at “Rush Hour 3” endnu ikke har haft premiere.

”Det håber jeg. Hvorfor ikke? udtaler Ratner om muligheden for “Rush Hour 4”. Hvis folk kan lide filmen, og de tager ind for at se den. Chris Tucker og Jackie Chan er fantastiske entertainere. Jeg synes, ‘Rush Hour’ er en international filmserie.”

Også filmens producer, Arthur Sarkissian, virker sikker på, at de snart kan gå i gang med den næste film, og han udtaler:

”Jeg har talt med Chris Tucker. Jeg sagde: ‘Vi har ventet seks år på at lave ‘Rush Hour 3′, og hvis vi venter endnu seks år, vil Jackie være alt for træt til at lave det her.’ Så Chris er med ombord – han sagde, at han ville være vild med at være med.”

Sarkissian tilføjer desuden: ”Men vi er nødt til at sikre os, at den kan stå på egne ben. Og det afhænger af, hvor succesfuld ‘Rush Hour 3’ er, før filmselskabet siger, at de vil lave endnu en.”

Hvis “Rusk Hour 4” bliver en realitet, har produceren også en idé om, hvor det næste filmkapitel om strømermakkerparret skal foregå: ”Hvis vi laver den, har jeg store overvejeler om at lade den udspille sig i Moskva.”

Indtil der foreligger flere oplysninger om den potentielle fjerde film, kan “Rush Hour 3” opleves i danske biografer 14. september.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 filmz-Aras 16 år siden

#10 - Okay, kunne ikke lade vær med at lave lidt sjov.. :D
Frodo: "What news of the outside world? Tell me everything".
Gandalf: "Everything? You are far too eager and curious for a hobbit. Most unnatural".

Skriv ny kommentar: