Selvom Hong Kong-stjernen Jackie Chan allerede er 53 år, er “Rush Hour”-instruktøren, Brett Ratner, optimistisk omkring, at de kan lave en fjerde film i actionkomedieserien, til trods for at “Rush Hour 3” endnu ikke har haft premiere.

”Det håber jeg. Hvorfor ikke? udtaler Ratner om muligheden for “Rush Hour 4”. Hvis folk kan lide filmen, og de tager ind for at se den. Chris Tucker og Jackie Chan er fantastiske entertainere. Jeg synes, ‘Rush Hour’ er en international filmserie.”

Også filmens producer, Arthur Sarkissian, virker sikker på, at de snart kan gå i gang med den næste film, og han udtaler:

”Jeg har talt med Chris Tucker. Jeg sagde: ‘Vi har ventet seks år på at lave ‘Rush Hour 3′, og hvis vi venter endnu seks år, vil Jackie være alt for træt til at lave det her.’ Så Chris er med ombord – han sagde, at han ville være vild med at være med.”

Sarkissian tilføjer desuden: ”Men vi er nødt til at sikre os, at den kan stå på egne ben. Og det afhænger af, hvor succesfuld ‘Rush Hour 3’ er, før filmselskabet siger, at de vil lave endnu en.”

Hvis “Rusk Hour 4” bliver en realitet, har produceren også en idé om, hvor det næste filmkapitel om strømermakkerparret skal foregå: ”Hvis vi laver den, har jeg store overvejeler om at lade den udspille sig i Moskva.”

Indtil der foreligger flere oplysninger om den potentielle fjerde film, kan “Rush Hour 3” opleves i danske biografer 14. september.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-Kragmose 16 år siden

Hehe.. it never ends.
Gravatar

#2 filmz-tom welling 16 år siden

Filmene er rigtig sjove, og 3'eren ser ud til at blive bedre end 2'eren. Jackie skrev i hvert fald i hans dagbøger at der var flere kampe i denne. Det lyder jo rigtig godt. Så hvis 3'eren er god, vil jeg meget gerne se en 4. Rush Hour filmene synes jeg, er nogle af de bedste amerikanske film Jackie har lavet. Håber dog stadigvæk på en Shanghai 3 film. Jackie og Owen Wilson er også et rigtig godt par:)
Gravatar

#3 filmz-vanilla 16 år siden

#2: Enig mht. Chan og Wilson, jeg var rigtigt godt underholdt af Shanghai filmene :).
Gravatar

#4 filmz-Scarface 16 år siden

Chris Tucker er mega sjov i Jackie Brown. Har ikke set andre film med ham ... bortset lidt fra en af Rush Hour-filmene i TV.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#5 Stiine 16 år siden

Hmm... når de skriver "succesfuld" mener de så om den får indtjent en masse penge eller om den får gode anmeldelser? For pengene skal den da nok få.
You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain
Gravatar

#6 filmz-vanilla 16 år siden

Det handler vel som næsten altid, om pengene :).
Gravatar

#7 icetea 16 år siden

Selvfølgelig handler det om penge, desværre :S
Gravatar

#8 filmz-Aras 16 år siden

#2 - hehe, så Jackie skriver dagbog.. :

Dag nr. 1: Jeg lærte endnu engang nogle farlige stunts.
Dag nr. 2: Jeg lærte et endnu farligere stunts i dag (avs.. Slog mig, da jeg faldt ned fra taget, som jeg efterhånden har prøvet en del gange).
Dag nr. 3: Jeg øvede stunts hele dagen (hvilket jeg også gør alle andre dage)
Dag nr. 4: Jeg øvede........
Frodo: "What news of the outside world? Tell me everything".
Gandalf: "Everything? You are far too eager and curious for a hobbit. Most unnatural".
Gravatar

#9 filmz-MarcusB 16 år siden

#4 det skyldes vel han ikke har været med i andre film siden rush hour filmene kom frem (: han er bla. været med i det femte element og friday.
- gør ikke mig noget hvis de laver en 4. tror ikke de vil falde af på den hvis de har samme crew. bare det ikke ender som politiskolen ;-D~-/<
Gravatar

#10 filmz-tom welling 16 år siden

*8
Hehe, det er lidt mere detaljeret. Det er faktisk meget spændende at læse, det han skriver. Det kan læses på Jackiechan.com.

Skriv ny kommentar: