Hun er helt sin egen. Hun er den gule power ranger. Og så er Trini til piger i den kommende “Power Rangers”. Dermed bliver hun den første homoseksuelle superhelt på film.

Se også: Disney nægter at fjerne homo-hentydning fra “Skønheden og Udyret”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at der ikke tidligere har været en udtalt homoseksuel superhelt på film.

I tegneserierne har superhelte som Wonder Woman, Catwoman, Batwoman og Harley Quinn ellers flirtet med andre af samme køn igennem tiden – men aldrig før på film. Men det ændrer sig altså nu.

Tv-serien “Mighty Morphin Power Rangers” fra begyndelsen af 1990’erne portrætterede ellers Trini som heteroseksuel, men i 2017-udgaven på film antydes det, at den gule ranger ikke er til drenge, men til piger.

Den repræsentation af en homokarakter i tidens populære superhelte-genre glæder David Yost, der spillede den originale blå ranger i serien:

”Jeg tror, at mange i LGBTQI-miljøet bliver begejstrede over denne repræsentation.”

“Power Rangers” får premiere d. 23. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 nwinther 7 år siden

Fedt!

Jeg synes nemlig også, at superheltefilm mest bør handle om seksualitet, ligeløn og abortrettigheder.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#2 Eihilt 7 år siden

Så kunne jeg huske mit kodeord :-)

Glæder mig til at debattere noget mere herinde, men grunden til jeg blev ekstra ivrig efter mit kodeord var blot for at rose Morten Vejlgaard Just - skribent på nærmest samtlige opslag. Hold op et kæmpe godt stykke arbejde du gør - FEDT!

On topic: Det er vist kun de homoforskrækkede som kan forarges her, jeg trækker let på skulderen og undrer mig over hvorfor det ikke er sket noget før.

What's the big deal?
Gravatar

#3 Gorman 7 år siden

Eihilt (2) skrev:

What's the big deal?


nemlig
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Det vel også en fin måde at lokke folk ind og se den på.
Tror ikke det bliver den succes de selv regner med, men kan også være det er for jeg var langt oppe i teenage årene da power rangers blev vist, til jag fandt det interessant.
Men for dem der var ville med det, må det da være cool at få en seriøs spillefilm :)
Gravatar

#5 Star Trek fever 7 år siden

Fuldstændig ligegyldigt... Det eneste de opnår er jo at understrege at de åbenbart mener at det er noget specielt at være homoseksuel...

Hendes seksualitet er i bund og grund ligegyldig..

Sådan burde det være, men Hollywood insisterer på at gøre det til noget specielt...
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Mejse 7 år siden

#5 enig i at det sådan set er ligegyldigt men med tanke på hvordan nogen reagerer på homoseksualitet i film kan jeg sådan set godt forstå at de gør lidt mere opmærksom på det end det måske berettiger til...tvivler på det er fordi at de prøver at gøre homoseksualitet specielt
Gravatar

#7 Geekalot 7 år siden

#6 tror såmænd også de fleste mennesker er bedøvende ligeglade med sådan noget. Det der nok for folk op i det høje felt er Hollywoods tildens til at skal proppe det i alt, altså ment med det tager overhånd.
Om mænd er til mænd eller kvinder er til kvinder er vel de færeste der kan have noget imod. Med mindre kvinderne ser hamrende godt ud, så det spildt materiale :D
Gravatar

#8 Mejse 7 år siden

#7 tja ingen tvivl om at det er en stigende tendens men afviger det så meget fra virkeligheden ? der er sikkert hvad 100 folk med i en power rangers film og 1 af dem er homoseksuel ? vil da mene det er på den lave side.....men du har ret i at der er sket et meget pludseligt boom i antallet man ser i film og det kan nogen måske have svært ved at håndtere men altså der er jo altid nogen der ikke kan lide ændringer
Gravatar

#9 nwinther 7 år siden

Eihilt (2) skrev:
What's the big deal?


Ja, hvorfor laver Filmz en nyhed om det?

Når man tænker på, at John Matrix-karakteren var biseksuel, Alan "Dutch" Schaefer-karakteren var bøsse og Ripley-karakteren var lesbisk, er det underligt, at man går op i den slags, her 30-35 år senere.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#10 Miko666 7 år siden

Modsatte køn aldrig vist på film...wtf...Batman er en mand og han er til damer.(Altså det Modsatte Køn)

Skriv ny kommentar: