Produktionen er de fleste steder sat i stampe oven på manuskriptforfatternes nedlæggelse af arbejdet. Nu gør skuespillerne det samme.

Det er ikke kun foreningen for manuskriptforfattere (WGA), som er utilfreds med de aktuelle forhold i Hollywood. Foreningen for skuespillere (SAG) har netop meldt ud, at de også er begyndt at strejke. Strejken begyndte allerede i torsdags.

Hvordan strejken kommer til udtryk, sker både ved nedlæggelse af arbejdet og en fravigelse fra offentligheden. Det betyder, at du ikke kommer til at se skuespillere, som er en del af SAG, til premierer, lave promoverende interviews, gå til prisuddelinger, filmfestivaler eller promovere kommende projekter på sociale medier.

SAG er gået i strejke med krav om en højere løn til skuespillerne, et højere beløb ved udbetaling af royalties samt beskyttelse mod misbrug af skuespillernes udseende og arbejde via AI. Selv har repræsentanter fra foreningen for film og tv-producere (AMPTP) udtalt, at de allerede nu har tilbudt en aftale, som er historisk. De havde ikke forventet en strejke og håber, at den snart er overstået, da mange mennesker er afhængige af skuespillernes arbejde.

Hvad SAG-strejken betyder for Hollywood og kommende filmprojekter, er endnu uvist. Hvis der sker det samme som ved WGA-strejken, kan vi forvente, at flere projekter bliver forsinket.

Marvel er et af de studier, som er hårdest ramt af manuskriptforfatternes strejke. Læs mere her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Movie Daddy 11 måneder siden

Hvor bliver omtalen f.eks omkring filmen Sound of freedom (med Jim Caviezel ) ?

Underligt at film sider som denne samt andre intet som i INTET har skrevet omkring den film.

Den har allerede omsat for 0ver 100 mill. Og havde et buget på 14 mill. Bør dette ikke være noget at film sider måske ville finde interessant ?

Eller måske skrive omkring at de få biografter som viser den "tilfældigvis" alle har problemer med lys, Aircon, falske brandalarmer mm.

Samt at Hollywood modarbejdede dens udgivelse. Og at ingen tør snakke om den.
Lige bortset fra Mel Gibson.

Så hvis Moovy ikke selv kender til den. Så prov at læs omkring den på nettet. Den bør virkelig have lidt mere opmærksomhed ;O)

#soundoffreedom #angelstudios

www.imdb.com/title/tt7599146/

Skriv ny kommentar: