Den amerikanske manuskriptforfatter Damon Lindelof, der er kendt for at have skrevet tv-serien “Lost” og filmene “Prometheus, “Star Trek Into Darkness” og “World War Z”, er nu på vej med en tv-serie for HBO. “The Leftovers”, som er titlen på serien, er udviklet i samarbejde med “Little Children”-forfatteren, Tom Perotta. Nu er den første fulde trailer til serien så udkommet.

Se også: Filmz-toppen: Det glæder vi os til på HBO

Serien er baseret på Tom Perottas roman af samme navn fra 2011 og vil omhandle en stor gruppe menneskers mystiske forsvinden fra jordens overflade. Efter tre år er de forsvundne stadig ikke fundet.

I seriens hovedrolle vil Justin Theroux (“American Psycho”) kunne ses, mens også Liv Tyler (“Armageddon”), Christopher Eccleston (“Thor: The Dark World”), Amy Brenneman (“Amys ret”), Michael Gaston (“Inception”) og Ann Dowd (“Side Effects”) vil være at finde på seriens rolleliste.

Seriens pilotafsnit, der er instrueret af Peter Berg (“Battleship”), vil kunne ses på HBO Nordic 16. juni.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 loki 8 år siden

Sjældent har noget sci-fi fanget mig så lidt.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 Lawman. 8 år siden

Lol, jeg forventer en serie der stiller en masse spørgsmål, og som så bliver aflyst inden halvdelen af dem er besvaret:)
Gravatar

#3 stofferc 8 år siden

Lol, jeg forventer en serie der stiller en masse spørgsmål, og som så bliver aflyst inden halvdelen af dem er besvaret:)

Men hvis man kender Lindelof ret, så har han ikke ret mange svar alligevel. Synes stemningen i traileren pegede rigtig meget i retning af "Flashforward"-serien. Og det er ikke en god ting.

Skriv ny kommentar: