Instruktøren Quentin Tarantino har tidligere i år fortalt, at hans kommende western, “Django Unchained”, er en del af en løs trilogi, som også hans Oscar-belønnede “Inglourious Basterds” indgår i. Nu kan han i et interview med podcasten The Root fortælle, at en spin-off-film bliver trilogiens sidste led.

Se også: Er Quentin Tarantino på vej til at trække stikket?

Tarantino fortæller, at “Inglourious Basterds” oprindeligt skulle have rummet en enorm historie, der ikke blot omfattede nazi-jægergruppen ‘The Basterds’, men som også fulgte en flok sorte tropper, der bliver forrådt af USA og derefter vælger at få hævn. De udrydder en militærbase i Frankrig og fortsætter ned mod Schweiz.

Ideen blev dog skrottet, før “Inglourious Basterds”-optagelserne gik i gang, og Tarantino fortæller, at den nye film kommer til at indeholde en hel del materiale fra “Inglourious Basterds”-manuskriptet, der ikke kom med i filmen, og at han gerne vil have Brad Pitt, Eli Roth og resten af ‘The Basterds’-holdet med igen. Filmen går indtil videre under titlen “Killer Crow”.

Tarantino slutter af med at fortælle, at halvdelen af filmens manuskript allerede er skrevet. Det er dog ikke sikkert, at “Killer Crow” bliver hans næste film, da han også er interesseret i at instruere en gangsterfilm, der foregår i 1930’erne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Mr. Orange 10 år siden

Jeg elsker den mand.
Gravatar

#2 Jach 10 år siden

Mr. Orange (1) skrev:
Jeg elsker den mand.

Kunne ikke have sagt det bedre :)
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 Lars.dk 10 år siden

Han laver sku nogle fede film!
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: