Sylvester Stallone kunne for nogle uger siden berette, at han var i gang med et manuskript til en mulig femte “Rambo”-film, og nu lader det til, at filmen bliver en realitet.

Produktionsholdet bag “Rambo V” har nemlig allerede fundet frem til, hvor den nye film skal optages. Filmen skal efter al sandsynlighed optages i Bulgarien på et nyt stort filmproduktionsanlæg i Sofia.

Tidligere rygter har villet vide, at den næste film om den hårdtprøvede Vietnamveteran skulle bygges over et kasseret, alternativt manuskript til den fjerde “Rambo”, der angiveligt skulle involvere John Rambos datter, som bliver kidnappet af kultledere.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 jesperhp 16 år siden

Hvorfor pokker skal der altid børn med i billedet når actionhelte genoplives? Jeg nævner i flæng: Indiana Jones, Rocky, John McClane und so weiter.
Gravatar

#22 NightHawk 16 år siden

Oh dear lord! Endnu en Rambo film...

Har godt nok ikke set part 4. endnu, men regner også med at det først blir på DVD eftersom den kritik den har fået, ud over fuldstændig at leve op til alle mine fordomme, ikke lader til at være en biograftur værd.

Hvis oplægget til part 5 virkelig holder stik, så får vi jo ikke andet end blot endnu en revengemovie, som der findes et hav af på Direct to DVD. Lyder helt og aldeles uinspirerende med det plot.

Jeg syntes det ville ha' været oplagt, og det sku' Stallone sådan set allerede ha' gjort med part 4, at ha' brugt Irakkrigen, hele det politiske spil og soldaternes traumatiske oplevelser, samt det anstrengte forhold mange amerikanere har til både krigen og de hjemvendte soldater, som et spejlbillede tilbage til part 1's temaer og på den måde, så at sige, komme full circle ved at la' John Rambo vende tilbage til USA og være indvolveret i et plot her om de nævnte emner. Det ku' ha' været ret interessant og samtidig ha' givet Stallone noget mere respekt, end det er tilfældet med det nyeste kapitel.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#23 Silver666 16 år siden

fætter guf Stallone har udtalt grunden til han ikke vil bruge irak i en rambo film er at det vil være respektløs at rambo kommer til irak og klarer alle ærterne når der i virkeligheden er amerikanske soldater derovre som prøver at gøre en forskel. Med rambo 4 har han faktisk vundet respekt ved action fan folket
,det er kun de mave sure anmeldere og folk der troede de gik ind for at se first blood der ikke kan gabe over den dejlige blod perle filmen er :)
Gravatar

#24 NightHawk 16 år siden

# 23 -

Nu var min tanke med Irak plottet bestemt ikke, at Rambo sku' ta' over og gå til angreb på fjenden ene mand, for så ville det jo bare være ligeså fuldstændig ens og tomgangsroterende som part 3 & 4. Nej, det jeg forestillede mig var, at man brugte Irakkrigen som baggrund, fx med et par hjemvendte soldater som vil hævne sig på regeringen. Her ku' man så på en eller måde skabe en forbindelse mellem disse soldater/nu terrorister til John Rambo, der betyder at han blir hyret af efteretningstjenesten til at ta' sig "kærligt" af den nye fjende, som tidligere var en del af den amerikanske sjæl.

Hele den problemstilling med at sku' bekæmpe nogen, der har været i samme situation som Rambo selv var i 1'eren og altså dermed sætte lighedstegn ved Vietnam krigen og Irak krigen, ku' da være et ret interessant plot, imo, at ha' med i den samlede pakke, så vi ikke blot skal nøjes med meningsløs ramasjang og popsmarte oneliners.

Tror faktisk godt at Stallone ku' se fornuften i sådan en handling/historie, der som sagt, ved at foregå i USA ligsom 1'eren, sætter fokus på en situation og debat om Irakkrigens berittegelse, samt den opfattelse mange har af soldaterne her, der ligsom i vietnam blot gør deres pligt. Når Stallone ku' sætte fokus på de problemer i 1980, ser jeg ingen grund til at han ikke også sku' ku' gøre det samme i dag, hvor situationen stort set er identisk.

Kan godt være at Stallone scorer højt hos visse hardcore actionfans for tiden med Part 4, det er dog ikke tilfældet hos den samlede anmelder skare og "almindelige fans", så vidt jeg har læst mig frem til. Jeg mener godt at man kan forvente noget mere fra Stallone, når han vælger at genoplive sin ikoniske figur efter så lang tid end blot utreret voldsporno på en pløjemark. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#25 gi-jones 16 år siden

#24: Ved du hvad? Jeg synes sgu at du skal skrive den næste :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#26 NightHawk 16 år siden

# 25 -

Ku' sgu godt være fristet til at sende et manuskript af sted, bare for sjov skyld, hvis Stallone virkelig ikke har bedre ideér end det med den kidnappede datter. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#27 icetea 16 år siden

#26 Hehe, det kunne da være meget fedt hvis du sendte noget afsted :D Fordi det lyder jo godt.

Så kan det være Stallone hyrer dig til at arbejde sammen med ham ;), og så får du også lige en rolle i filmen hehe :)
Gravatar

#28 NightHawk 16 år siden

# 27 -

Ku' være jeg ku' overtale Stallone til at la' mig få rollen som Trautman jr. ;)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#29 icetea 16 år siden

#28 Heh yeah :) Dooo iiit :D
Gravatar

#30 elwood 16 år siden

#29

What was that? You just stole my voice

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: