I 2020 får et reboot af DC-tegneserien “Green Lantern” filmpremiere. Men det bliver ganske givet med en radikal ændring i forhold til “Green Lantern” fra 2011, der floppede stort. Dengang var det med Ryan Reynolds i hovedrollen – i 2020 vil der ikke bare være én, men flere Green Lanterns.

Se også: ”Batman Begins”-forfatter vil gerne genindspille “Green Lantern”

Det kan Collider fortælle, som bakker historien op med det faktum, at der i tegneserierne ikke kun er én Green Lantern, men en række i en stor intergalaktisk politistyrke.

Derfor bliver der sandsynligvis ikke kun gensyn med karakteren Hal Jordan, som Reynolds portrætterede i 2011, der er den mest kendte Green Lantern, men måske også med Guy Gardner og John Stewart, som fulgte i Jordans fodspor.

I de “Green Lantern”-film, der måtte følge efter rebootet i 2020, så vil der yderligere blevet fokuseret på andre Green Lanterns, så franchisen kommer til at blive en slags Green Lantern-politikorps.

Det forventes dog ikke, at vi skal vente helt til 2020 med at få det næste filmglimt af Green Lantern, da det vil være oplagt at præsentere den/de nye grønne lygte(r) i en af de kommende “Justice League”-film.

“Green Lantern” får amerikanske premiere d. 19. juni i 2020.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Captain Marvel77 7 år siden

tror det bliver et godt koncept .....
Gravatar

#2 cain 7 år siden

Lyder spændende... Håber der kommer en orange lantern med :)
Gravatar

#3 Alex- 7 år siden

Det er lige før jeg skammer mig over at sige at jeg fandt filmen fra '11 som værende fin underholdning.. Nok mest fordi jeg elsker konceptet ved Lanternerne. Glæder mig til at DC får fut under deres cinematiske univers!
Gravatar

#4 moulder666 7 år siden

Selvom jeg normalt er fan af Ryan Reynolds, var Green Lantern godt nok horribel. Helt igennem gennemskuelig, ingen overraskelser overhovedet, den mest kedelige "skurk" nogensinde og en portrættering af Hal Jordan, der var så endimensionel, at det gjorde helt ondt!

Så ja tak til reboot herfra!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: