Den sidste trailer til reboot af “The Predator” er forbudt for børn.

“The Predator” er officielt erklæret uegnet for børn – læs om det her.

Det understreger den nye og sidste trailer inden premieren. Den er nemlig også forbudt for børn!

Således lægger Shane Black op til et voldsomt voldeligt comeback for “Predator”-franchisen med et cast bestående af navne som Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn og Sterling K. Brown.

“The Predator” får premiere d. 13. september.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Hvorfor er det man skal se predatoren? Farvel og nej tak
Gravatar

#2 couchpotato 5 år siden

ignorer #1, og se filmen , når den kommer
Gravatar

#3 HighFlyer15 5 år siden

Hvorfor skal man skrive en kommentar om en film man ikke gider se? Bliv du endelig væk i fremtiden. Tak.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

#3 Hvorfor skal man ikke skrive kommentarer hvis man har holdninger. Der er en uheldig udvikling og det jeg har set af filmen har ikke overbevist mig. Hvis andre synes godt om det så fint for dem, men vi kan altså ikke alle være yes-men.
Gravatar

#5 OliverDK 5 år siden

Jeg er kæmpe fan af Predator og jeg skal nok få set filmen, men om det bliver i biografen eller engang på sofaen afhænger af de YouTubers, jeg normalt sætter min lid til i forhold til om filmen er biografværdig eller ej.

Det sagt og udfra trailerne jeg indtilvidere har set, så virker det jo nærmest som om hele filmen er afsløret allerede - men det kan jeg jo kun bearbejdet migselv for.

Nå men udfra hvad jeg har set, så synes jeg der er overdrevet meget fokus på predator(erne). Det er ærgerligt efter min mening, da det total fjerner mystikken og frygten for deres tilstedeværelse, som noget "udenjordisk", intelligent, ukendt og skræmmende, som kan "plukke en efter en ud" efter forgodtbefindende.

Her virker predatoren nærmest bare som en "ræv i en hønsegård" fanget i en blodrus og for mig er det ikke hvad predatoren er.
Gravatar

#6 Justin 5 år siden

#1
Meget enig
Har endnu ikke set en god forfilm
Gravatar

#7 Bishop 5 år siden

#1
Det kan ikke komme som en overraskelse for fans at franchisen hvordan en predator ser ud.
Gravatar

#8 nwinther 5 år siden

Så traileren. Ikke imponeret.
Jeg hader, når man har et fedt monster - og for at få lov at lave en to'er som er forskellige fra 1'eren, gør man bare monsteret større eller stærkere (større tænder, længere klør, pigge på røven osv), og så kører det igen efter nøjagtigt samme skabelon.

Derudover, så var "Trofæjægeren" en kuriøsitet som havde en vis genklang til "jordiske" jægere. Nu er det NØJAGTIGT som en jordisk jæger, med spor-hunde og hele moletjavsen.

Når Predator 2 var interessant, var det fordi den ændrede på præmissen.

Når T2 var interessant, var det fordi "skurken" nu var helten, og så gav det mening, at den nye skurk var stærkere end den gamle skurk.

Når Aliens virkede, var det fordi præmissen var en ganske anden end Alien (Nu var man på "jagt" efter Aliens og derfor forberedt på det værste), og derfor kunne lade "dronningen" være den nye skurk.

Eksemplet med AT-AT'erne i TLJ er samme historie. Vi tager et etableret design, og skruer den op til 11.
SÅÅÅ uoriginalt.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: