Efter at være blevet bekræftet som instruktør på “Battlestar Galactica” ser det ud til, at Bryan Singer nu også har et andet projekt på vej, hvor han skal være producer og måske også instruktør.

Det er i denne ombæring et remake af “Excalibur” fra 1981, der omhandler legenden om Kong Arthur og hans riddere, hvor skuespilleren Nigel Terry havde rollen som Kong Arthur i den oprindelige film.

“Excalibur” skildrede den velkendte myte på dramatisk vis, hvor den unge Arthur trak sværdet Excalibur op fra stenen, blev vejledt af Merlin, mistede sin kone Guenevere til sin bedste ven Lancelot og gik ind i jagten på den hellige gral.

Genindspilningen vil efter sigende blive en mere episk fantasyfilm i forhold til “Kong Arthur” fra 2004, der havde Clive Owen i titelrollen.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 rammy 11 år siden

Kunne være spændende HVIS altså de kan finde ud af at holde den originale Excalibur fra 1981 tone og forholdsvis barske og voldelige stil. Det tvivler jeg lidt på...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#2 Buzz 11 år siden

Det blive cool fantasyfilm
Gravatar

#3 rammy 11 år siden

Den originale er i alt fald en rigtig fed film. Dermed ikke sagt at remaket bliver noget værd...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 11 år siden

Yup, originalen er helt i orden, men jeg tror måske godt Bryan Singer kan overgå den. Han er bestemt en dygtig instruktør, og med det rigtige manuskript, kunne dette projekt spawne en periode med "realistiske" eventyrsfilm igen - det er lang tid siden vi har haft sådan en periode.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 Rasputinoch 11 år siden

#4
Excalibur er da langt fra realistisk... Den er mytisk, drømmeagtig m.m. Realistisk er den ikke. Desuden traf de det mærkelige valg at ridderne om det runde bord skulle have rustninger på HELE tiden. D.v.s. når de spiser, dyrker sex o.lign. Det er lang tid siden jeg har set den, men jeg husker at det virkede ret så komisk.

Skriv ny kommentar: