Et af de utallige twists i “The Last Jedi” omhandler overskurken Snoke, der spilles af motion capture-specialisten Andy Serkis. Nu afslører instruktør Rian Johnson motivationen bag det store twist – så læs videre på eget ansvar!

Se også: ”Star Wars”-meningsmåling: Snoke er mindre populær end Jar Jar Binks

Rian Johnson var nemlig meget opsat på at gøre handlingen uforudsigelig for publikum. Derfor valgte han at fjerne Snoke:

”Det mest interessante ville være at eliminere dynamikken imellem ‘Kejseren’ og lærling, så at det hele er uforudsigeligt i den næste film,” siger Johnson til Entertainment Weekly.

For som bekendt er det Kylo Ren, der gør det af med Snoke, hvilket forfremmer Kylo Ren til den nye leder af First Order.

Spørgsmålet er så, hvem han skal gøre oprør imod i “Episode IX”?

Missionen er som bekendt at fjerne den ældre forældre-generation, men det er allerede lykkes nu med “The Last Jedi”, da Leia ikke vender tilbage, idet Carrie Fisher jo er død.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#11 MystiskeMox 4 år siden

7'eren og 8'eren er underholdende, men de er et stort rod og 8'eren har vel nok det værste manuskrift af alle Star Wars film og ødelægger fuldstændig Luke og pisser på ep. 4, 5 og 6. Og 7'eren med da de to nyeste episoder ikke hænger logisk sammen.
Gravatar

#12 Geekalod 4 år siden

det er ikke overraskende at en pirat forsvarer en anden. det er ikke kun med til at ødelægge filmbranchen men er også decideret ulovligt. jeg håber domstolene snart tager det her alvorligt så i alle kan blive dømt, for det er sq ikke ok at man bare kan sidde på et internetforum og bramfrit blære sig med sine ulovligheder. føj for helvede.
Gravatar

#13 Mejse 4 år siden

#10 i lige måde :)

#12 tja tænker det er omkring 15 år siden, ved ikke hvor længe man skal ikke gøre noget før man ikke er det mere, vil det sige du også er en baby eller er tidsfristen på det udløbet ?
Gravatar

#14 Geekalod 4 år siden

Mejse (13) skrev:
#10 i lige måde :)

#12 tja tænker det er omkring 15 år siden, ved ikke hvor længe man skal ikke gøre noget før man ikke er det mere, vil det sige du også er en baby eller er tidsfristen på det udløbet ?


tidsfrister på ens ulovligheder udløber aldrig. håber da også at folk som Kevin spacey og de andre der har trådt i spinaten får som fortjent.
Gravatar

#15 Mejse 4 år siden

#14 det gør de jo sådan set, men godt at hører du aldrig har begået en fejl, fordi du ikke lige vidste alt :)
Gravatar

#16 Geekalod 4 år siden

alle har begået fejl også jeg. jeg har dog aldrig begået ulovligheder, men hvis jeg havde, ville jeg da gøre mit for at gøre det godt igen. ikke blære mig med det. jeg er jo ikke dum.
Gravatar

#17 Mejse 4 år siden

#16 aha og hvornår har jeg blæret mig med det ? og hvordan har jeg ikke prøvet at gøre det godt igen ?
Gravatar

#18 Geekalod 4 år siden

nu snakkede jeg om ham den anden, der spiller smart med sine ulovligheder og hvordan du pludselig bakkede ham op og sagde at du da også har været pirat. aner ikke om du har sendt en check til de firmaer du har downloadet film fra, som du burde gøre, men ham den anden har i hvert fald ikke.
Gravatar

#19 Mejse 4 år siden

#18 det virker som en ret mærkelig løsning at sende en check, og bakker ham ikke op i pirateri som jeg også har gjort klart, syntes ikke det er okay, bakker ham op i at du er fløjet helt ud over kanten i din reaktion :)
Gravatar

#20 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#Alle: Nu prøver jeg igen - tilbage til topic, det andet må I tage over pm eller i en særskilt tråd!

Skriv ny kommentar: