Et af de utallige twists i “The Last Jedi” omhandler overskurken Snoke, der spilles af motion capture-specialisten Andy Serkis. Nu afslører instruktør Rian Johnson motivationen bag det store twist – så læs videre på eget ansvar!

Se også: ”Star Wars”-meningsmåling: Snoke er mindre populær end Jar Jar Binks

Rian Johnson var nemlig meget opsat på at gøre handlingen uforudsigelig for publikum. Derfor valgte han at fjerne Snoke:

”Det mest interessante ville være at eliminere dynamikken imellem ‘Kejseren’ og lærling, så at det hele er uforudsigeligt i den næste film,” siger Johnson til Entertainment Weekly.

For som bekendt er det Kylo Ren, der gør det af med Snoke, hvilket forfremmer Kylo Ren til den nye leder af First Order.

Spørgsmålet er så, hvem han skal gøre oprør imod i “Episode IX”?

Missionen er som bekendt at fjerne den ældre forældre-generation, men det er allerede lykkes nu med “The Last Jedi”, da Leia ikke vender tilbage, idet Carrie Fisher jo er død.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Gasivodo 4 år siden

Så er det sgu'da ærgerligt at Rian IKKE selv laver den perfekte slutning på denne trilogi?

FÅRK En rodebutik, man har fået med VII og VIII :-(

Rant on: Og hvorfor skulle Mark Hamill i så skide god form i 2012?!? For meget for, for lidt!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Noget af det mest overraskende og skuffende, som står rimeligt klart efter TLJ er, at Lucasfilm ikke havde nogen overordnet plan med denne trilogi. De hyrede forskellige instruktører til at lave hver deres Star Wars film, hvor det kun er slutningen fra den forrige film, der leder ind i den næste, men de ideer som den ene instruktør til de karakterer der blev introduceret i den ene film, og forskellige hints/antydninger der var i filmen, kunne den næste instruktør vælge at se fuldstændig bort fra og herefter vælge at lave sin Star Wars film, som han ønskede den.

Det virker også som om Rian Johnson indførte plot-twist/drejninger, bare for at have dem og overraske, frem for at lave en god og tilfredsstillende historie. Den der med Snoke, den kunne man se på en afstand større end 12 parsecs. Fra det øjeblik Rey ankommer til hans kommand-skib ved man at det kun kan gå en vej. Hun kan ikke klare Snoke alene, Kylo Ren kan slet ikke og Snoke ville ikke engang få sved på panden, hvis de gik imod ham begge to. Men man vidste at den eneste måde Rey ville kunne slippe levende fra mødet med Snoke var, hvis han blev dræbt, og den eneste måde dette ville kunne ske på var, hvis han regnede med han havde kontrollen, men Kylo Ren forrådte ham og lavede et overraskelses angreb, der dræbte ham med det samme, hvilket også skete.
Gravatar

#3 Snipp 4 år siden

Baaah TFA og TLJ er dårlige film - det her bliver en dårlig triologi, og hvis ikke de kan få bikset en god sidste film sammen, så synes jeg 1,2,3 er bedre pga. jeg synes 3'eren er bedre end TFA & TLJ.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Geekalod 4 år siden

snipp, jeg har bemærket at du siger det samme om disse film i flere tråde. jeg tror vi har forstået det efterhånden. os ikke-netpirater er faktisk ok kløgtige, og kan tjekke fakta på nettet via en simpel google søgning. det kan du lære en del af når du bliver en stor dreng en dag.
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

#4 æhh han siger måske det samme om star wars i flere tråde, men du siger det samme til ALT han kommenterer, det startede godt ud med at du stod fast og havde en holdning, nu er du bare gået for langt.
Gravatar

#6 Snipp 4 år siden

#5 tak for forsvarelsen. Idioten fatter ikke jeg er stor forbruger af film og går tit i biffen. Han kan ikke selv holde en diskussion. Og han tror bare fordi jeg skriver noget forkert en gang, så er jeg åbenbart dum. Han tror også jeg er en lille dreng. Idioten har ingen anelse om hvem jeg er og personlig angriber kun fordi han ikke kan holde en ordenlig diskussion som f.eks. vi to kan. Jeg respekter dig men ikke ham.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 jaaa altså det er gået lidt over gevind med ham, lidt nået et punkt, hvor der ikke rigtig er et formål andet end personlige angreb, bare fordi....så kunne du downloade alle film i verden og jeg ville stadig tænke det var den anden som var tumpen :)

altså hele pointen er jo meningsudveksling, og så er det da mere "sjovt" hvis man har forskellige meninger :P men bare at bruge tiden på person angreb uden formål fjerner lidt det "sjove"

og altså jeg mener come on, jeg er imod downloading af film, men jeg har da selv gjort det i stor stil, især da det var "nyt" og jeg ikke lige havde en ide om hvad det egentlig gik ud på, syntes måske reaktionen er lidt ude på et skråplan, altså folk der har mistede deres livsopsparing til fuskere reagerer mindre stærkt :P
Gravatar

#8 Snipp 4 år siden

#7 præcis og der er undersøgelser der viser at pirater faktisk også er stor forbrugere. De går tit i biffen
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 tjo altså det gør det jo som sådan ikke okay, meeeen reaktionen er stadig helt ude af kontrol.

men altså han brokker sig over alt disse dage, tænker nogen har tissede på hans sukkermad :)
Gravatar

#10 Snipp 4 år siden

#9 haha ja - sikkert en som er alene i julen ;) forresten god jul til dig :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: