Et af de utallige twists i “The Last Jedi” omhandler overskurken Snoke, der spilles af motion capture-specialisten Andy Serkis. Nu afslører instruktør Rian Johnson motivationen bag det store twist – så læs videre på eget ansvar!

Se også: ”Star Wars”-meningsmåling: Snoke er mindre populær end Jar Jar Binks

Rian Johnson var nemlig meget opsat på at gøre handlingen uforudsigelig for publikum. Derfor valgte han at fjerne Snoke:

”Det mest interessante ville være at eliminere dynamikken imellem ‘Kejseren’ og lærling, så at det hele er uforudsigeligt i den næste film,” siger Johnson til Entertainment Weekly.

For som bekendt er det Kylo Ren, der gør det af med Snoke, hvilket forfremmer Kylo Ren til den nye leder af First Order.

Spørgsmålet er så, hvem han skal gøre oprør imod i “Episode IX”?

Missionen er som bekendt at fjerne den ældre forældre-generation, men det er allerede lykkes nu med “The Last Jedi”, da Leia ikke vender tilbage, idet Carrie Fisher jo er død.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Geekalod 4 år siden

min reaktion er voldsom fordi det er mit arbejde det går ud over. og at den slags ikke bliver taget seriøst og bare fejet af vejen selv af Morten just, som noget vi bare kan diskutere i en seperat tråd forekommer mig underligt. det er direkte ulovligt og ødelægger filmbranchen. men det er åbenbart bare noget der skal ignoreres, når folk skilter med det.
Gravatar

#22 Snipp 4 år siden

#kevin så kom og politianmeld for noget jeg gjorde år tilbage. Jeg er ikke bange. Lille barn se at få blodtrykket ned inden du koger over. Bor du i aarhus? Så kan vi mødes til en kop kaffe og kage og få snakket ud om tingene. Er ikke bange for små spassere som dig på forums.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#23 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#22 Blev på topic! Det andet må du tage her: http://filmz.dk/forum/tagwall/kevin-og-mejse-disku...
Gravatar

#24 Snipp 4 år siden

#23 jeg hoppet der over ;)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#25 BlackJesus 4 år siden

Kevin Spacey du er godt nok det dummeste menneske!
Gravatar

#26 Geekalod 4 år siden

BlackJesus (25) skrev:
Kevin Spacey du er godt nok det dummeste menneske!


jeg forholder mig kritisk til den udtalelse!

Skriv ny kommentar: