“The Last Jedi”-instruktørs næste “Star Wars”-film kan få premiere allerede i år 2020.

Han stod bag “Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi”.

Og Rian Johnson var egentlig også favorit til jobbet som “Episode IX”-instruktør.

Men Johnson takkede nej – derfor gik tjansen i stedet til J.J. Abrams, der instruerede “The Force Awakens”.

Rian Johnson ville hellere skabe en helt ny “Star Wars”-trilogi, som bliver uafhængig af Skywalker-sagaen.

Det er Ram Bergman, der er producer på Johnson nye trilogi, og han kan nu afsløre, at første kapitel ganske snart kan ramme biograferne:

”Jeg ved det ikke med sikkerhed, fordi vi ved det ikke endnu. Måske om to år, vi er stadig i den tidlige fase,” siger Bergman til From The Grapevine.

Lucasfilm har kun én fastsat premieredato på én fremtidig “Star Wars”-film, og det er “Episode IX”, som får premiere i december 2019.

Vi ved dog, at Lucasfilm fremadrettet arbejder ud fra en strategi om én “Star Wars”-premiere om året.

Derfor er der plads til første episode af Rian Johnsons nye trilogi i år 2020.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HighFlyer15 3 år siden

Forstår stadigvæk ikke hvorfor han fortsat får en hel trilogi efter den for det meste dårlige The Last Jedi kritik.
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

#1 Nok fordi The Last Jedi ikke mistede penge nok.
Ser ud til at Disney har brug for et endnu hårde økonomisk spark før de indser at Rian Johnson nok næppe er den man skal ha til og lave Star Wars.

Men igen det kommer nok også lidt an på hvem der afløser Kathleen Kennedy, hvis hun for sin vilje bliver det (hvis rygterne ellers taler sandt) Kiri Hart en der har meget de samme indstillinger som hun har, hvilke kan betyde at vi risikere og få en der er endnu værre end Kathleen Kennedy.

Men der er selvfølgelig også alternativer der er Dave Filoni som stod bag Star Wars Clone Wars og Rebels.
Men det er nok næppe sandsynligt at Disney vil ophøje en der normalt har arbejdet med tv-shows til lige pludselig og ha ansvaret for film universet.
Kevin Feige har også tilbudt og træde ind som konsulent på Star Wars dog blev der takket nej tak første gang han kom med tilbudt, dog hvem ved kan være de er lidt mere åbne over ham nu.

Specielt når man tager at han har formået og gi diverse Marvel film den finansielle Success som de havde håbet at Star Wars havde.


Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Hvis han ikke var særligt interesseret i Luke Skywalker, hvorfor sagde han så ja til at instruere episode VIII i første omgang? Stort set alle de legendariske karakterer blev mishandlet i TLJ.

Leia blev til Mary Poppins Leia, hvor hun viser kræfter, der ikke bliver nævt hverken før eller efter, og alle andre der observerer det, glemmer det tilsyneladende hurtigt igen.

Luke finder frem til det første Jedi Tempel, men havde åbenbart ingen plan med det, og er åbenbart fuldstændig ligeglad med det rod og den ondskab han har sluppet løs på resten af galaksen.

Chewbacca, der faktisk havde noget meningsfuldt at lave i TFA er blevet reduceret til comic relief, og det eneste han bidrager med er når porgs'ene driller ham.

R2-D2 bliver gemt/glemt på Millenium Falcon,

C-3PO er endnu mere ubrugelig end han plejer at være. I TFA stod han faktisk i spidsen for deet Droid-spy netværk, der tilkaldte the Resistance, der kom til undsætning på Takodana. Det er så godt nok kun nævnt i extended material, men man kunne have bragt det ind i TLJ. I filmen er han bare useless.

Så Rian Johnson forstår ikke de oprindelige karakterer eller han brugte dem ikke rigtigt. Og de karakterer han selv introducerede faldt helt til jorden. Jeg har ikke de store forhåbninger til når han skal skabe nogle nye karakterer fra bunden af.

Jeg vil også tro at der er en overvejende sandsynlighed for at han ikke kommer til at instruere en eneste af filmene i trilogien. Det kan endda være at Disney går så langt at de forsøger at skjule at han har noget med filmene at gøre, så de i stedet for hans navn, skriver "From the director of Looper". Hvilket er en anden af hans film som jeg afskyr, så for mig vil det ikke gøre noget godt, da jeg endnu ikke har set nogen god film fra hans side.

Gravatar

#4 FlushNorris 3 år siden

Man bliver helt trist..... har ikke set Solo-filmen pga Disney's nuværende strategi, og lader jo tydeligvis til at de næste par film også skal have en omgang boykot.

Tragisk, men er vel det eneste man kan gøre for at redde hvad der reddes kan, på lang sigt. Selvom jeg har virkelig svært ved at se hvordan de skal få en som mig ombord i universet igen, efter alt det de har ødelagt.
Gravatar

#5 SMOjr 3 år siden

The Last Jedi blev modtaget godt af den brede befolkning, en stor del af fanbasen og anmelderne. Så jeg tror helt bestemt, at de stadig er meget positivt stillet over for Rian Johnson. Jeg var selv godt underholdt af det der skete i TLJ (minus Canto Bight), selvom mine egne forestillinger var anderledes. Og nu når han skaber noget helt nyt, som er uafhængigt af Skywalker sagaen, er jeg ret forhåbningsfuld.

Jeg kan se at Star Wars tit bliver sammenlignet med Marvel for tiden, sikkert fordi de begge er under Disney - men man skal også huske, at selv Marvel ramte godt og grundigt ved siden af med nogle af filmene i det første stykke tid. Vi har så meget at se frem til mht. Star Wars universet, om det er saga filmene, Benioff & Weiss trilogien, Rian Johnsons trilogi, Jon Favreaus TV-serie, animerede serier, spil, bøger osv. Så i min optik er det helt fint, at de får prøvet nogle ting af lige pt. Jeg abonnerer ikke på den tro, at de pludselig er i krise, fordi en (meget højtråbende) del af fanbasen er ekstremt negative, eller fordi Solo ikke blev den økonomiske succes, de håbede på.

Jeg er selv af den overbevisning, at det hele nok skal flaske sig, så der er noget for os alle. Især fordi der kommer flere og flere kreative kræfter i spil - som kan nuancere og udvide universet. Og hvis den tanke virker skræmmende, så er det jo heldigvis altid de originale film ;)

Skriv ny kommentar: