Brad Wright, medskaberen på SCI FI Channels kommende “Stargate Universe”, kan fortælle, at Richard Dean Anderson vil have en gæsteoptræden i den nye spin-off-serie, hvor han gentager sin rolle som Jack O’Neill fra den originale serie “Stargate SG-1”.

”[Anderson] var her lige i går og optog en episode af ‘Universe’ med os,” udtaler Wright.

Seriens femte episode, kaldet “Earth”, er i øjeblikket ved at blive optaget, og det er sandsynligvis dette afsnit, at Anderson vil dukke op i.

Samtidig kan Gary Jones, der spillede Walter Harriman i “SG-1” afsløre, at også han vil have en optræden i den nye serie, deriblandt en episode med Anderson. Han kan fortælle, at General O’Neill vil være forfremmet til trestjernet general i det afsnit, hvori de optræder sammen.

Den nye serie, der også kaldes “SGU”, beskrives som mørkere og mere dyster end sine forgængere og følger en gruppe soldater, videnskabsfolk og civile, der må forsøge at klare sig, da de bliver tvunget gennem en stjerneport, efter deres skjulte base kommer under angreb.

“Stargate Universe” vil få premiere senere i år og har bl.a. Robert Carlyle, Justin Louis, Brian J. Smith, Alaina og Lou Diamond Phillips på den faste rolleliste.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lethal Injection 13 år siden

OT: Du glemmer vist den hedder "SyFy Channel" nu XD
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 Frederik 13 år siden

Få nu lavet den MacGyver film, Anderson! :)
Gravatar

#3 ducktorwho 13 år siden

Fuck MacGyver, færdiggør Stargate trilogien.
Gravatar

#4 Winter999 13 år siden

No Stargate without Richard Dean Anderson. Rigtig godt at høre at han vil være at se i den nye serie også.
Gravatar

#5 black hawk 13 år siden

Glæder mig så meget til den kommer. Hvos de kan lave den lige så god som SGA og SG1, så bliver det godt :-)

Skriv ny kommentar: