“Rick and Morty” er tilbage med nye syrede sci-fi-eventyr i første Sæson 7-trailer.

Fans har ventet spændt på den første trailer til den syvende sæson af Adult Swims nærmest forgudede animationsserie af god grund.

Ikke kun får vi en smagsprøve på, hvilke historier vi kan glæde os til, men det har længe også stået klart, at det sandsynligvis ville være her, vi ville høre Rick og Mortys “nye” stemmer for første gang, siden Justin Roiland blev fyret i lyset af nogle hårrejsende anklager, som dog blev droppet i januar grundet utilstrækkelige beviser.

Læs også: “Adult Swim stopper samarbejde med Justin Roiland: ‘Rick and Morty’ fortsætter uden stemmen bag titelkaraktererne”

Lytter man efter det, skal man nok kunne finde forskellige i Ricks raspe røst, men mon ikke vi hurtigt vender os til det, når den nye omgang afsnit får premiere til oktober?

Eventyrerne ser i traileren herunder i hvert fald ud til at leve videre i samme ånd med både mafia-aliens, fingerhoveder og Ricks famøse spaghetti.

Hvem, der har fået æren af at overtage de to ikoniske tegneseriefigurer, ved vi ikke endnu. Dog kan vi glæde os over, at resten af det oprindelige cast gør comeback, heriblandt Chris Parnell, Spencer Grammer og Sarah Chalke, mens også Dan Harmon, der i sin tid skabte serien sammen med Roiland, er tilbage.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: