Disney har lukket en aftale med Rick Moranis om en rolle i fortsættelsen til “Skat, børnene er skrumpet”.

Hans kone døde af kræft i 1991. Derfor besluttede Rick Moranis i 1997 at droppe skuespillet til fordel for at være der for sine to små børn.

Siden har Rick Moranis – kendt fra 1980’er-klassikere som “Ghostbusters”, “Spaceballs” og “Honey, I Shrunk the Kids” – ikke medvirket i en live-action-film. Indtil nu.

For som tidligere beskrevet har Disney indledt forhandlinger med Rick Moranis om et comeback – nu er parterne blevet enige, skriver Deadline.

Det sker i en fortsættelse til “Skat, børnene er skrumpet” fra 1989 med titlen “Shrunk”, hvor Moranis igen spiller rollen som Wayne Szalinski.

I 1989-klassikeren spillede Rick Moranis også videnskabsmanden Wayne Szalinski, som kom til at formindske sine to børn samt to nabobørn til insektstørrelse, hvorefter de fire skulle overleve rejsen gennem husets have.

Fortsættelsen er tiltænkt en biografpremiere med Josh Gad i hovedrollen som Nick Szalinski – søn af Wayne Szalinski – som nu kommer til at formindske sine børn.

Læs også ‘Bill Murray er med i “Afterlife” – Rick Moranis gør ikke comeback til “Ghostbusters”‘.

Optagelserne til “Shrunk” begynder til foråret.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg håber bare den bliver bedre end FARS SYGT FEDE BILFERIE, som jeg heldigvis ikke har set. Men med Rick Moranis har den allerede et plus på kontoen, det er nok for sent til Ghostbusters 3, men man kan håbe på at han vil medvirke i en Ghostbusters 4, hvis den næste bliver en succes.

Gravatar

#2 minnesotan 1 år siden

hvis du ik har set den, hvordan ved du så at den var så dårlig? :)
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#2 Man kan selvfølgelig altid blive overrasket, men når samtlige anmeldelser jeg har set ligger på
1-2 ud af 5, samt de Youtube kanaler jeg har fulgt giver rådne anmeldelser, og rottentomatoes scoren ligger på 27% og audioscoren på 45%, så tvivler jeg. Det er i hvert fald ikke en film jeg har et brændende ønske eller behov for at se.
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

Det er mærkeligt at skrive den er dårlig, når du ikke selv har set den. Det er en okay komedie. Remakes bliver aldrig det samme som originalen..
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#4 Det har jeg jo heller ikke sagt, jeg har bare en formodning om. Igennem de sidste 10 år har jeg set adskillige komedier, eller såkaldte komedier hvor jeg ikke har fundet ret mange af dem gode og værre endnu desideret u-sjove, så i stedet for at bruge tid på endnu en af disse, lytter jeg til meldingerne jeg læser og hører.
Gravatar

#6 Star Trek fever 1 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Jeg håber bare den bliver bedre end FARS SYGT FEDE BILFERIE, som jeg heldigvis ikke har set. Men med Rick Moranis har den allerede et plus på kontoen, det er nok for sent til Ghostbusters 3, men man kan håbe på at han vil medvirke i en Ghostbusters 4, hvis den næste bliver en succes.Prøv at se den og danne din egen mening. Anmeldere kan man aldrig regne med. Slet ikke ved komedier
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 BigRaj 1 år siden

spændende. Godt nok en lang pause manden har haft. Men ok, ungerne er nok voksne nu, så fedt han vender tilbage til skuespilleriet. Håber det bliver en god komedie.

Skriv ny kommentar: