Ridley Scott har idéen klar til “Gladiator 2”


Han er gået tilbage til det, der virker. Ridley Scott er producent på sequel til “Blade Runner” og instruerer selv en bunke nye “Alien”-film. Nu åbner han op for en sequel til “Gladiator”.

Se også: Ridley Scott: Jeg er klar på seks film mere med “Alien”

Umiddelbart kan en “Gladiator 2” virke vanskelig at realisere, da den første Oscar-vindende film som bekendt slutter med, at Russell Crowe dør i hovedrollen som Maximus. Men Scott har en plan:

”Jeg ved, hvordan vi bringer ham tilbage. Jeg har haft snakken med selskabet, ‘men han er jo død’. Men der er en måde, han kan komme tilbage,” siger Scott til Entertainment Weekly.

Der har tidligere været rygter fremme om en mulig prequel, men Scott vil ikke nærmere ind på sin idé.

Selv om Ridley Scott har idéen klar, så er det langt fra givet, at en sequel bliver til virkelighed:

”Om det vil ske, ved jeg ikke. ‘Gladiator’ var år 2000, så Russell har forandret sig en del. Han laver noget andet lige nu, men jeg forsøger at få ham med på det.”

Aktuelt er Russell Crowe beskæftiget med Universals nye monster-univers i rollen som Dr. Henry Jekyll, imens Scott har rigeligt at se til med mindst to “Alien”-film yderligere efter den kommende “Covenant”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Jach 4 år siden

1. Siden han vil have Crowe med, ville det jo være bedst at lave en fortsættelse, der er måske lidt plads til en genoplivning, dog fortynder det den originale.
2. En begyndelse ville være tynd fra start, de kan ikke sætte ham eller andre karakterer fra den originale i en farlig situation.

Det ville være bedst med en ny karakter og gøre Maximus til en sidekarakter.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Inn0c 4 år siden

Vil meget gerne have en ny Gladiator. Men klart hellere en slags spin-off end en sequal. Og klart helst uden Maximus, han var en god karakter med en god ark... lad os ikke pille ved den
Gravatar

#3 Kelsar 4 år siden

Nick Cave har, så vidt jeg husker, skrevet et manus til Gladiator 2 som blev lækket for en del år siden. Det var lidt specielt, men ikke på den dårlige måde.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#3 Jeps, en lidt mere overnaturlig omgang: https://goneelsewhere.wordpress.com/2008/04/15/gla...

Skriv ny kommentar: