Siden den første “Alien” gav biografpublikum verden over mareridt tilbage i 1979 har det ikoniske monster spillet hovedrollen i syv film i alt. Havde man glædet sig til at stå ansigt til ansigt med det savlende monster i Ridley Scotts kommende ”Prometheus 2″, skal man dog indstille sig på at blive skuffet. Det ikoniske uhyre vil nemlig slet ikke dukke op i filmen. Det fortæller instruktøren.

Se også: Michael Fassbender bekræfter: Vil medvirke i “Prometheus 2″

”Monstret er væk. Kogt. Jeg synes, det bliver slidt med tiden. Der er en grænse for, hvor meget knurren man kan klare,” siger Ridley Scott til Yahoo Movies.

Alien-monstret, som også kaldes en xenomorf (en samling af de græske ord ‘xeno’ og ‘morf’, der betyder ‘fremmed’ og ‘form’), blev oprindeligt skabt af den schweiziske billedkunstner H.R. Giger.

Fravalget af Alien-monstret kommer dog ikke som den helt store overraskelse. Allerede i ”Prometheus” var Alien-figurens rolle reduceret kraftigt.

Det er den historie, Ridley Scott nu færdiggør med “Prometheus 2”, der altså bliver uden de slimede monstre med syre i stedet for blod.

”Vi blev nødt til at komme tilbage med noget mere interessant, og jeg synes vi har fundet det næste skridt,” siger Ridley Scott.

“Prometheus 2” forventes at få biografpremiere i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (19)
Gravatar

#1 monzoon 8 år siden

Det passer jo egentlig meget godt siden de forlod den planet de blev lavet på. Altså den slags alien vi kender. så for mig ingen alarm!
to infinity and beyond!
Gravatar

#2 Salene 8 år siden

Prometheus var sku noget tør Ku de ik combo den med noget Predators fra 2010 så??? Der er da vist stadig nogle mennesker der venter på komme tilbage til jorden fra den alien planet lol.
Gravatar

#3 rauhe 8 år siden

Det er den historie, Ridley Scott nu færdiggør med "Prometheus 2"...


Hvilken historie? Hvorfor dog lave en 2'er til det skod......
Gravatar

#4 Den fede 8 år siden

rauhe (3) skrev:
Hvilken historie?


http://en.wikipedia.org/wiki/Prometheus_%282012_fi...

Den står under "Plot".
Gravatar

#5 Kaversmed 8 år siden

Jeg er klar, Ridley!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 MonsTruz 8 år siden

Den første var overraskende god, så er spændt på hvad den næste kan bringe. Syntes det er helt fint ikke at køre xenomorph's, men derimod forsøge at vise en ny side af universet.
Gravatar

#7 danish99 8 år siden

Who cares hvorfor lave en 2er til en ringe film.
King
Gravatar

#8 Gorman 8 år siden

Jeg for mit vedkommende ser gerne en forsættelse. Indrømmet at det ikke er perfekte film mere, men stadig spændende at se - kort sagt er jeg klar :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Carmul 8 år siden

Altså: Filmen er ikke den bedste af sin slags, men den er da længder over alt det andet der bliver smidt på markedet. Jeg var godt underholdt og er klar på #2 af slagsen. Altid bedre med sådan en film end alt det andet B-films tingeltangel der bliver spyttet ud. :-) Må gerne laves en del film i samme univers. Jeg skal nok købe dem på Bluray. ;-)
Gravatar

#10 Collins 8 år siden

#7

Og så siger jeg: Hvorfor ikke lave en 2er til en fed film.
Every passing minute is another chance to turn it all around.

Skriv ny kommentar: