Ridley Scott om “Gladiator 2: The Next Generation”


Instruktøren Ridley Scott bekræfter at en fortsættelse til filmen “Gladiator” er på vej, men at der hverken vil blive tale om en prequel eller et gensyn med Russell Crowes figur.

Det er den næste generation,” udtaler Scott. “Romersk historie er så eksotisk at alle dele af det er virkelig fascinerende… Filmen vil tage det næste skridt, som er sønnen. [Lucillas] søn Lucius.

Der er endnu ingen skuespillere involveret i projektet, men det forventes at Connie Nielsen vender tilbage. Scott fortæller desuden at filmen i højere grad vil fokusere på politiske intriger end på blodige gladiator kampe.

Ifølge Scott er manuskriptet til fortsættelsen allerede skrevet, og han forventer at optagelserne kan gå i gang i starten af 2005.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 KEiZ 17 år siden

#10 ja Korsridderne, og så er Richard vel også med men jeg ved det ikke....
der var en nyhed om det for nogle dage siden her på filmZ
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#12 rasser 17 år siden

Ikke for at spille bagklog, men det var det jeg skrev i den tidligere tråd om Gladiator 2. Det er kanon at Ridley Scott er interesseret i romersk historie, og lad dog for guds skyld manden filmitasere den, men hvorfor, hvorfor SKAL den hedde Gladiator 2??!?!

Nu får vi endda at vide at filmen kommer til at fokusere på politik. Det er jo fedt nok. Men Gladiator 2? Det er vist kun af økononiske årsager....

Correct me if I am wrong.
Gravatar

#13 azathoth 17 år siden

Well, hvis den omhandler Lucius kan man jo godt argumentere for at det er en efterfølger hvis navn bør give associationer til den første film.

... og så kan man jo godt være "gladiator" som politiker i senatets arena! ;)
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#14 filmz-vassago 17 år siden

Ja, prøv lige at se DK4's direkte fra folketinget (kom lige til at se det en dag) - det er verbale gladiatorer, de sviner jo hinanden til hele tiden.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#15 azathoth 17 år siden

My point exactly!!!
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#16 filmz-Arkanaz 17 år siden

hehe Senator ville da være en ok titel, så ku han gå gennem romertiden på sådanne titler, f.eks ku den efter "Senator" komme til at hedde "Legionaire" eller "Farmer" :)

Skriv ny kommentar: