Ridley Scott er i fuld gang med at planlægge opfølgeren til ”Prometheus”, der fungerede som en slags prequel til hans klassiske ”Alien – Den 8. passager” fra 1979. Men de fans, der havde håbet på, at instruktøren også vil stå bag kameraet på opfølgeren til ”Blade Runner” fra 1982, får sig nu en lang næse.

I et nyt interview med branchebladet Variety afslører Ridley Scott nemlig, at han vil give faklen videre til en anden instruktør. Scott vil dog stadigvæk fungere som producer på projektet.

Se også: Ridley Scott og Tom Hardy slår pjalterne sammen i ny tv-serie.

Ridley Scott, hvis episke religiøse drama ”Exodus” rammer biograferne i næste måned, har en fyldt kalender for tiden. Først skal han instruere “The Martian” med Matt Damon i hovedrollen og dernæst kaster han sig over efterfølgeren til “Prometheus”. Derfor giver han nu efterfølgeren til “Blade Runner” fra sig.

I samme interview udtalte instruktøren sig også kort om filmens handling, som han har udarbejdet med Hampton Fancher, der også var med til at skrive den første film.

”Vi har fundet på en ret stærk fortælling i tre akter, som hænger godt sammen med den første film… Harrison Ford spiller stadig en stor rolle, men den nye film kommer i virkeligheden til at handle om en søgen efter ham, hvor han så kommer med i tredje akt,” fortæller han til Variety.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 ghostriderdk 7 år siden

nedtur...
Gravatar

#2 Metallan 7 år siden

Ærgeligt :/

Så kunne jeg godt tænke mig Neill Blomkamp eller måske Duncan Jones?
Gravatar

#3 patrickjane 7 år siden

kan de så ikke bare droppe projektet helt:o) Blade Runner er i min verden en stand alone film. En sequel vil bare ødelægge det oprindelige mesterværk....
Gravatar

#4 Moog 7 år siden

"En sequel vil bare ødelægge det oprindelige mesterværk...." Hvordan hulen det?
Gravatar

#5 Jack Slater 7 år siden

Jeg har lidt på fornemmelsen at efterfølgeren til Prometheus aldrig kommer, synes den bliver udskudt hele tiden.... håber naturligvis jeg tager fejl.
Gravatar

#6 MystiskeMox 7 år siden

Prometheus var nu ikke noget særligt og langt fra den meget høje kvalitet i Alien og Aliens.

Det bliver spændende hvad de kan få ud af Blade Runner 2.

Gravatar

#7 atmorell 7 år siden

Syntes det er fint med en ny instruktør hvis det virkeligt skal laves en efterfølger. Håber de tør lave en god historie og ikke bare kopiere opbygningen fra den første.
Gravatar

#8 Stetso-G 7 år siden

Hånden på hjertet synes jeg ikke Scott har lavet en solid film siden Alien og Blade Runner. Jeg tror det er en rigtig god idé at give roret til en anden, hvis Blade Runner skal have en efterfølger.
Gravatar

#9 Valoel 7 år siden

Hvis man skal dømme efter den første Prometheus så er det vist helt fint at en anden klarer Blade Runner 2 :)

Skriv ny kommentar: