DC-fans har krævet en længere udgave af “Justice League” end Joss Whedons biograf-udgave på kun to timer. Det får de. Men det bliver dog næppe et decideret ‘Director’s Cut’ fra Zack Snyder.

Se også: Zack Snyder støtter DC-fans i kamp for Director’s Cut af “Justice League”

Det er ComicBook, der skriver, at en ‘Limited edition’ af “Justice League” er på vej til hjemmebiografen, der er 135 minutter – altså cirka 15 minutter længere end biograf-udgaven.

Vi kender allerede til flere scener, som Joss Whedon har klippet ud: Willem Dafoe som “Aquaman”-mentoren Vulko, The Flash redder Iris West samt en scene med Deathstroke, der befrier Lex Luthor fra fængslet.

“Justice League – Extended Cut” er dog stadig kort i sammenligning med “Batman v Superman – Extended Cut”, der blev udvidet til tre timer.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 måneder siden

Hvis det ikke er et decidered director's cut så kan det jo være ret ligemeget. Vi har ikke behov for endnu en BvS.
Gravatar

#2 Johnny42 4 måneder siden

Hvis der ikke bliver ændret synderligt ved den horrible storyline, der omhandler resurrection af Superman, og den endnu værre skurk til Steppenwolf, som intet tyder på, så kan det vist værre lige meget.
Gravatar

#3 Snipp 4 måneder siden

Hvordan kan Zack Snyders fans få deres vilje NÅR det lige PRÆCIS ikke er hans version af filmen der kommer men blot en extended cut, hvilket IKKE er directors cut. Jeg troede i havde styr på forskellen mellem de forskellige cuts. Jeg er skuffet Filmz.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Johnny42 4 måneder siden

#3 Nu er spørgsmålet så også at hvis de endelig frigav en directors cut, hvilken directors cut ville det så være. Zack Snyders eller Joss Whedons :-).
Gravatar

#5 Kau 4 måneder siden

#4 Da det kun er Zack Snyder, som står noteret som director, så er ville det være hans cut.
Gravatar

#6 Snipp 4 måneder siden

#4 Well de vil nok bruge nogle scener fra Snyder, men tror det vil være joss der vil så for redigeringen. Dog kan de jo godt release snyders version - som jo allerede er hvad 30 min. længere?

#5 Han har stået for en del scener ja, men jeg tror ikke WB lader ham komme tilbage og udgive hans, med mindre de selvfølgelig releaser hans cut uden joss whedon har været inde over. Man kan da håbe at de blot releaser Snyders version. Den vil jeg rigtig gerne se.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 4 måneder siden

#6 altså sådan som jeg har forstået det var det josses endelige version der var næsten 3 timer, snyder blev jo aldrig tilnærmelsesvis færdig så han har ikke en længde på sin, tvivler stærkt på vi nogensinde ser Snyders version, og kan heller ikke se hvorfor det skulle ændre noget.
Gravatar

#8 Snipp 4 måneder siden

#7 Var det ikke Snyders version der var så langt, og så kom Joss ind over som skulle cutte den ned til de nuværende 2,15 timer? Og jeg mener da han blev færdig men var ikke færdig med at edit filmen? ellers så har jeg misforstået noget :)

Men ja jeg tvivler også på vi får Snyders version - vil bare gerne se hans version :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mejse 4 måneder siden

#8 aner det ikke, var bare sådan jeg havde forstået det :)
er vel som sådan også irrelevant, filmen blev jo ikke gjort kortere eller ændret KUN fordi snyder blev "udskiftede" men fordi at det var det filmselskabet ville have.

ville jeg også godt, men syntes det er lidt sjovt, at folk i årevis har råbt op om at snyder var DCEUs største problem, og nu vil alle se hans cut :P
Gravatar

#10 Snipp 4 måneder siden

#9 ja rigtig nok :'D men jeg kunne godt.lide hans mørke udgaver.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: