Ridley Scott er i forhandlinger med Angelina Jolie, som han vil have til at spille hovedrollen i dramet “Gucci”, der baseres på en virkelig historie om det berømte modedynasti.

Scott vil have Jolie til at spille Patrizia Reggiano, som blev idømt 29 års fængsel for at planlægge mordet på sin eksmand Maurizio Gucci.

Filmen starter i de glitterfyldte dage i 70’erne og 80’erne, hvor Gucci-familien solgte for en halv milliard dollars årligt. Familien var dog ramt af interne stridigheder og magtkampe, indtil Maurizio – som var oldebarn til Guccio Gucci, der skabte modeimperiet – overtog styringen. Det faldt dog ikke i alles smag, og Maurizio blev skudt ned foran sin lejlighed i Milano i 1995.

Scott har Leonardo DiCaprio, som han instruerede i “Body of Lies”, i kikkerten til at spille Maurizio, men endnu er intet underskrevet.

Optagelserne til “Gucci” går i gang i løbet af næste år.

Se også: Angelina Jolie er Hollywoods bedst betalte skuespillerinde.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#21 filmz-Bruce 13 år siden

#19 Jamen selvfølgelig er jeg helt uenig :), men jeg er enig i, at den oprindelige KoH ikke fortjente Oscar'en. Den havde Fox fucket op. Men KoH DC er ligeså meget KoH, som Alien er Alien vs. Predator. Det er en komplet anderledes film, hvilket nærmest det samlede parnas af anmeldere, som gad at få fingeren ud og anmelde KoH DC udgaven nærmest var enige om, OGSÅ de anmeldere som havde slagtet den oprindelige udgave.

Hvis American Gangster skal have 3/6, så skal Departed havde 2/6, hvis ligningen skal gå op.

Body of Lies havde fået overskrifter som "overraskende gedigent håndværk og stærk cinematografi af ny debutinstruktør", havde det ikke været Ridley. Ridley kan nærmest kun skuffe pga. forventningerne til manden og enig i at Body of Lies er venstrehånds arbejde og skuffende, at han ikke laver noget andet. Har set den to gange nu og den holdt uden problemer anden gang.

#20 At MTV instruktører har kogt suppe på Alien er som Madoff der suger penge ud amerikanske opsparere. Det har ikke noget med Ridley og Alien at gøre. Ridley har indtil videre ikke vendt tilbage for at remake noget han allerede har lavet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#22 filmz-ab 13 år siden

Vi havde en debat om Kingdom før, også Directors udgaven, som indrømmet var lidt bedre version, men i store og hele kan jeg ikke strækker mig over de 4 stjerner. Den er god, men den er bare så hurtigt glemt for mit vedkommende. Den er ikke mindeværdig som Gladiator (ved godt du synes kingdom er bedre) alien, og andre. Sorry.

Departed er bare en bedre film på alle områder, fandt jeg. Og stærkere. Men jeg husker, at den virkelig kedede mig (american gangster), trods godt skuespil, men var bare ikk den store gangsterepos, som jeg forventede - kan så være jeg forventede meget af scott, men filmen var for mig, lad os sige, et opkog af alle gangster klassikere før den.

Mht. Body of Lies, ja den er flot og en debutant havde måske derfor fået et par pænere overskrifter end scott, men det er også til at forstå. Scott kan meget mere, og en debutant skal lige ind i gamet ført. Men når det er sagt, tror jeg ikke at en debutant havde fået bedre kritik, blot bedre overskrifter måske, men når alt kom til alt, var dommen vel den samme?

mht. alien - hvis han vender tilbage, jamen så er det jo fordi han søger succes. Selvfølgelig kan det også være pga kunstneriske ambitioner, men projectet er jo hamrende farligt for ham. Han kan næppe overgå sig selv, eller bare komme i nærheden af hans egen, og for den sags skyld Camerons udgave. De er jo to forskellige versioner, og han skal satme lave noget helt helt nyt, før det kan lykkes ham. Det tror jeg ærligt ikke på han kan. Hvis jeg lige må dreje debatten, så lykkes det en film som Pitch Black, som også er inspireret af Alien, men den synes jeg er helt fantastisk og vækkede minder om de gamle stunder. Ved ikk hvordan du har det med den?

Ved godt mange mtv instruktører har forsøgt sig, og det er ikke rigtigt lykkes, men jeg kan ikk se hvor scott skulle starte? Jeg kan til enhver tid nøjes med at se Alien og Aliens, og det samme gælder Terminator 1 plus 2. Mere behøver jeg ikke at se.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#23 Nicki52 13 år siden

Angelina Jolie som en morder, der myrder med stil? Det skal jeg bare se. Håber hun er en kold møgso.

Kunne ikke finde nogen billeder af Patrizia, men tror Angelina er lækre end hende.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#24 jessup 13 år siden

Jeg er efterhånden mere interesseret i hvad Tony skal lave.

Selvom jeg har på fornemmelsen at Highland Park ikke har det på den måde.
This is just until June
Gravatar

#25 Highland Park 13 år siden

Jeg er aldrig interesseret i, hvad Tony skal lave. :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#26 filmz-Bruce 13 år siden

#22 Det kunne jo være at Ridley tænkte, at han ville give Alien en værdig afslutning eftersom han trods alt lavede verdens bedste sci-fi gyser med verdens bedste sci-fi væsen, som andre så fuckede op.

American Gangster er om nogen, IKKE et opkog af gangster film før den. Sort gangster? Narko? Flyvning mellem Vietnam og USA? Serpico 70'er stemning? Hvis nogen mestrer opkog indenfor genren, så må det vist være ...
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#27 filmz-ab 13 år siden

26

Ved ikke hvem du tænker på, når du siger: Andre fuckede up? Den "værdige" afslutning lavede Cameron jo, der anses for at være mindst ligeså god som Alien, hvis ikke bedre. Fincher fuckede op ja, og del 4 var da okay, men for mig døde serien efter camerson. Mht de her mtv film, Aliens vs Predator, ja så er de jo selvstændige, og når udgangspunktet er, at to kendte monstre skal bekæmpe hinanden, tvivler jeg på det kan blive bedre end det der allerede er blevet vist, uanset hvem der står bag.

Vi bliver nok ikk enige om american gangster, selvom jeg selvfølgelig godt ved filmen betragtes som mere, end det jeg får den til, men den skuffede mig fælt i sin tid, men dårlig var den ikke.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#28 filmz-Bruce 13 år siden

#27 Paul W.S. Anderson og Strause brødrenes freak show. Man kunne ligeså godt have bedt Hasselhof om at lave en fortsættelse til Gone With The Wind, hvilket nok havde været mere seværdigt.

Camerons Aliens er en fantastisk action film, som sagtens kan stå på egne ben, fordi den genre mæssigt overhoved ikke konkurrerer med Scotts gyser epos. De har ligeså meget tilfælles som Kubricks 2001 og Politiskolen. Finchers kapitel er langt bedre i den nye udgave og Jeunets havde elementer, men fes mere eller mindre ud den sidste times tid. Selv med de to mindre kompetente film (3'eren og 4'eren) ifht. deres to forgængere, så må Alien franchisen kvalitetsmæssigt siges at være på højde med de bedste film franchises på markedet, hvis man altså kan se bort fra det lort, som MTV instruktørerne masturberede sig frem til.

En 5. Alien film, tro mod forlægget, som kan slutte sagaen af i samme stil som den blev påbegyndt, vil være fantastisk. Ridley sammen med H.R. Giger igen omkring et scifi univers, kan kun blive godt i mine øjne. Det er det som Ridley er bedst til og få har været i nærheden af at skabe så fantastiske universer som set i Alien eller Blade Runner siden.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#29 PredatorX 13 år siden

[email protected] (27) skrev:
tvivler jeg på det kan blive bedre end det der allerede er blevet vist, uanset hvem der står bag.


A hva??? Selvfølgelig kan det da det!
Det kræver bare en god historie og instruktion. Det burde faktisk ikke være så svært... Mange af tegneserierne har masser af potentiale.

bruce (28) skrev:
De har ligeså meget tilfælles som Kubricks 2001 og Politiskolen.


Hahahahahahahaha hvilken sammenligning!

bruce (28) skrev:
Blade Runner siden


Den film i særdeleshed har et univers som er 100% overbevisende. Og lavet med så relative få midler. Underligt at det bare ikke kan lykkes andre :-/
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#30 filmz-ab 13 år siden

Bruce:

Ved godt Scotts og Camerons udgave er vidt forskellige - også min pointe. De rummer jo alt, så hvad kan der gøres eller tilføjes yderligere? Jeg spørger bare? Men altså okay, scott må da gerne forsøge. Men netop fordi Alien og Blade Runner står så stærkt, hva for dig til at tro han kan gøre det igen, når han nu ikke er på sit højeste?

Predator X

Indtil det modsatte er bevist, fastholder jeg mit synspunkt :-) Jeg kan bare ikk se hvordan det kan blive vedkommende, når to monstre mødes og udkæmper hinanden?
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

Skriv ny kommentar: