Art Directoren Roger Christian, der flere gange har arbejdet sammen med instruktøren Ridley Scott, fortæller, at Scotts kommende “Alien”-prequel – måske ikke overraskende – vil blive i 3D.

Roger Christian, der fornyligt talte med Scott, antyder også, at der muligvis vil blive tale om en trilogi: ”… jeg håber, han genopliver tre film til. Fansene – alle – ønsker det.”

Den kommende film vil blive en forhistorie til Scotts egen klassiker “Alien – Den 8. passager” fra 1979, der lagde grundstenen for den omfattende franchise med de syreholdige rummonstre.

Filmen vil foregå omkring 30 år før den første film og fokusere på en enkelt alien.

Klik her for at læse flere nyheder om Ridley Scotts nye “Alien”-film
.Vis kommentarer (152)
Gravatar

#41 Buzz 13 år siden

jeg vel ha at de genindspilning den
Gravatar

#42 Baby Strong 13 år siden

#39 Alien 3 er propfyldt med clicheer og irriterende figurer. Jeg prøvede at se den her sidst, men måtte slutte efter en time. Men hver sin smag.
Gravatar

#43 Hr. Nielsen 13 år siden

bruce (23) skrev:
Så er det jo heldigt, at han ikke har behov for et comeback, fordi han aldrig har været væk, hverken fysisk eller i kunstnerisk forstand og at han ej heller har tænkt sig at pille ved den serie, som andre ødelagde i og med han lægger op til et afsæt og ikke en fortsættelse. At han gider interessere sig for gesjæften igen, skyldes nok, at H.R. Gigers univers


Godt sagt;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#44 filmz-Bruce 13 år siden

#40 Helt enig i at G.I Jane er noget lort. White Squall ligeså bortset fra endnu engang, billederne. Det samme er Scorseses Color of Money og hans New York New York er heller ikke så vellykket. Og ja, hans 0'ere ved du hvad jeg mener om. Spild af tid. Hitchcocks Family Plot var i øvrigt heller ikke så god, eller Camerons Piranha 2.

Indenfor idræt lærer man, at hvis man vil forøge sine toppræstationer, må man være villig til også at kunne acceptere endnu dårligere resultater. Det hedder satsning. Som jeg ser det, har de begge satset. Nu mangler Scorsese så blot at toppe!

I øvrigt kan jeg ikke bruge "hver sin smag" til noget, for det er et begreb som forsøger at udvande debat af filmkvalitet. Selvfølgelig har vi hver vores smag, men det betyder hverken at al smag er ens, lige god, eller al film er kunst for den sags skyld.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#45 filmz-jonasgr 13 år siden

Minder mig om at Jason Reitman var beæret over at hans film indtil videre var blevet godt modtaget. Som han udtalte, så venter han på den dag han laver en "rigtig skod film". Sagt på den sædvanlige lettere ironiske og sarkastiske facon.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#46 MMB 13 år siden

New York, New York er på ingen måde et mesterværk, da den har en hel del fejl, men alligevel synes jeg det er en utrolig spændende film, der besidder mange kvaliteter. For selvom den er forvirrende, så er den bestemt god underholdning og formår blive kedelig. 7/10 herfra.

The Color of Money er lettere Scorsese underholdning. Selvom filmen på mange måder er mainstream, så er den alligevel solidt håndværk med godt skuespil og en interessant historie. Det er måske ikke en film, som de fleste vil have i deres hoveder i lang tid, selvom jeg
tydeligt husker, når Tom Cruise snyder Paul Newman i slutningen
, men alt i alt er det rigtig, rigtig god underholdning. 8/10 (måske 9/10 eller 7/10 ved endnu et gensyn).

Jeg er forresten enig med dig, når det gælder "hver sin smag". Jeg skrev det mere for ikke at virke alt for meget som en, der absolut vil have, at alle skal elske Scorsese. Jeg skrev det derimod for at understrege, at det er fint, at der er nogen, der ikke elsker, alt han har lavet.

Edit nr. 2: Mener du ALDRIG Scorsese har toppet, eller hentyder du til 00'erne?
Gravatar

#47 BN 13 år siden

bruce (37) skrev:
#36 Ja Cameron lavede en fin actionfilm på forlægget, men det er stadig ikke i nærheden af Ridleys oplæg, som var en helt anden type film.


Jeg synes nu, det var det helt rigtige valg ikke at forsøge at gentage 1'erens stil og stemning. I 2'eren kom de tilbage for at smadre monstrene
selvom en af dem havde en skjult dagsorden
, efter at et enkelt af disse monstre i 1'eren
havde dræbt alle Ripley's kolleger.
Og denne nye situation INDBØD jo til action, idet Ripley nu kendte fjenden. I 1'eren kørte det hele mere på det psykologiske gys, fordi besætningen til at begynde med ikke vidste hvad der foregik, og fordi der ikke var nogen af dem der kendte monsterets fysiologi og adfærd på forhånd.

Men denne uvished var væk nu - både for Ripley's og publikums vedkommende. Så mystikken eller den helt samme "hvad sker der?"-gyser-atmosfære kunne ikke genetableres. Så at lægge mere vægt på action, var efter min mening det perfekte valg.

Derfor giver det også mening at lægge sig før, fremfor "efter", hvis han vil holde sig stilmæssigt i samme boldgade og hvor Ridley givet IKKE vil blive begrænset af, at der er pillet for meget ved universet på en måde, som ikke er tråd med originalen.


Sandt nok.

Eftersom det ikke var Ridley, men efterfølgerne, som udvandede franchisen, så giver jeg gerne Ridley "benefit of the doubt", at han kan og vil vende tilbage mhb. på at gøre originalen ære, fremfor at lave en rendyrket penge exploitation film.


Men det skal være et forbistret godt manuskript for at det kan lykkes!

Der skal virkelig gøres - eller rettere: skrives - en historie, der kan få en sådan prequel til at blive så god, at den føles NØDVENDIG .... ikke overflødig, udpenslende, afmystificerende eller repetitiv.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#48 Riqon 13 år siden

Moog (34) skrev:
#14 Jeg forstår slet ikke at du ikke kan lide alien 3


Hehe, måske lidt tilfældigt du henvender dig til mig, da tråden her vist har flere eksempler på folk, der ikke brød sig specielt om 3'eren. Jeg vil sige det på den måde, at jeg egentlig ikke synes, det er en dårlig film (som f.eks. Alien vs. Predator-filmene) - men at den sammenlignet med sine forgængere stadigvæk var noget af en nedtur, og derfor foretrækker jeg at ekskludere 3'eren og 4'eren helt, når jeg tænker på sagaen.

Moog (34) skrev:
For mig var det eneste dårlige ved den de forfærdelige CGI elementer, resten havde en rigtig god stemning, mørk og dyster (Ja det var også sejt før The dark knight :))


Jeg prøver at erindre, hvad der var mine største problemer med 3'eren. Karaktererne fungerede ikke for mig - de mest interessante af dem døde tidligt i forløbet. Jeg havde svært ved at forholde mig til det mærkelige miljø: en fængselsplanet med religiøse fundamentalister? What? Den slags usædvanlige elementer var et noget halvhjertet forsøg på at fornye en gammel historie, som dog alligevel fulgte skabelonen ved at gentage konflikterne fra de forrige film, hvor ingen tror på Ripley, før det er for sent, og hvor Weyland vil have fat i væsnet, osv., osv.. Nej, lidt af en fuser, synes jeg.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#49 filmz-Bruce 13 år siden

Foeller (46) skrev:
Edit nr. 2: Mener du ALDRIG Scorsese har toppet, eller hentyder du til 00'erne?


Scorsese har lavet super film. Taxi Driver og Raging Bull er topklasse! Og hans dokumentarfilm er enestående gode!!!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#50 Riqon 13 år siden

Tjek i øvrigt det her alien-ud-af-bryst galleri ud. Lidt klamt at nogen faktisk får det som en tatovering - det må da blive distraherende for evt. sexpartnere...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: