Art Directoren Roger Christian, der flere gange har arbejdet sammen med instruktøren Ridley Scott, fortæller, at Scotts kommende “Alien”-prequel – måske ikke overraskende – vil blive i 3D.

Roger Christian, der fornyligt talte med Scott, antyder også, at der muligvis vil blive tale om en trilogi: ”… jeg håber, han genopliver tre film til. Fansene – alle – ønsker det.”

Den kommende film vil blive en forhistorie til Scotts egen klassiker “Alien – Den 8. passager” fra 1979, der lagde grundstenen for den omfattende franchise med de syreholdige rummonstre.

Filmen vil foregå omkring 30 år før den første film og fokusere på en enkelt alien.

Klik her for at læse flere nyheder om Ridley Scotts nye “Alien”-film
.Vis kommentarer (152)
Gravatar

#31 filmz-Bruce 12 år siden

#29 Det glæder mig meget at høre :) !!! Men det betyder jo så også, at problemet netop har været og for de fleste så stadig er tilstede.

Nu ved jeg jo, at Klovborg er en éner i dette regi, sikkert ikke mindst pga. at der er en særdeles kompetent herre tilstede og at der hersker en reel filmelsker mentalitet på stedet :)

Men skal man kigge tilbage på løfterne om den digitale tidsalder fra Nordisk Film, som så udeblev i 3 år, indtil 3D pludselig kunne løfte omsætningen ... skal man så tro/håbe på, at Nordisk Film og andre, vil gøre disse nødvendige tiltag for at kunne vise 3D optimalt, eller vil man blot læne sig tilbage og sige "nu har vi 3D og så kommer publikum", for hvor mange ser reelt problemet i dag, som f.eks. undertegnede og andre filmnørder?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#32 BN 12 år siden


Riqon (3) skrev:
Jeg synes til gengæld, sagaen blev rundet fint af med Aliens. ;)


Riqon (14) skrev:
Jeg foretrækker nok ikke at blive mindet om 3'eren og 4'eren overhovedet.


You took the words right out of my mouth! ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#33 Highland Park 12 år siden

#29: Herligt, tillykke med det nye udstyr!
Lover du at spille Goldsmith-soundtracket i biografen, når den nye film får premiere? :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#34 Moog 12 år siden

#14 Jeg forstår slet ikke at du ikke kan lide alien 3

For mig var det eneste dårlige ved den de forfærdelige CGI elementer, resten havde en rigtig god stemning, mørk og dyster (Ja det var også sejt før The dark knight :))

Alien: 6/6 stjerner
Aliens 5/6 stjerner
Alien3 4.5/6 stjerner
Alien Resurection: 2/6 (En for Ron Pearlman og en for Weaver)

Hvad jeg ønsker mig af de næste alien film:
1. Ingen CGI
2. 3d bliver brugt til det, det er bedst til, at lave dybde (Ikke at jeg skal sidde og dukke mig for den flyvende sten osv.)
3 Latex dukke! (hmm listen begynder at minde lidt om min ønskeliste til min fødselsdag ;))
4. "Less is more" bliver overholdt.
5 At vi ikke finder ud af hvor aliens kommer fra, det vil bare ødelægge illusionen.
Gravatar

#35 Baby Strong 12 år siden

#28 CGI var jo ikke rigtig benyttet i mange af de film du nævner da de er for gamle, og dem der bliver nævnt er jo de "bedste" på hans CV. Han har jo også lavet rigtig dårlige film imo. Og tendensen har været mest synligt igennem de sidste par år. Derfor jubler jeg ikke. Hvem ved hvor meget CGI de vil bruge, men jeg er skeptisk.
Gravatar

#36 BN 12 år siden

[email protected] (17) skrev:
Hvorfor Scott gider pille ved alien serien mere, er mig en gåde. Virker som et desperat forsøg på et comeback.


Det er jeg helt og aldeles enig med dig i, lige på nær en enkelt detalje. :-)

Jeg forstår heller ikke, at Ridley Scott gider pille ved den serie. For det første lavede James Cameron en fremragende fortsættelse, der står som en fin afslutning på historien. For det andet er Alien-konceptet simpelthen for tyndt og utilstrækkeligt til at bære mere end de to første film, og det er 3'eren og 4'eren et tydeligt bevis på. Det med monstre der jager mennesker er der vitterlig ikke de store plotmæssige muligheder i, og at begynde at udforske alien-uhyrernes oprindelse vil bare tage mystikken og uhyggen ud af historien. (Desuden var det karakteren Ellen Ripley der gjorde de film interessante; ja, det at se hende reagere og handle i forhold til monstrene.)

Monster-film er en smal genre, hvor der trods alt er grænser for variationsmulighederne. Og det gælder også "Alien". Det er ikke en bred eller episk fortælling, der kan udstrækkes til 3, 4 eller endda 7 film. Så meget kød er der simplethen ikke på det ben.

Man kan dog næppe tale om et forsøg på et "comeback" for Ridley Scott's vedkommende, eftersom hans popularitet er ligeså stor som den altid har været (hvis ikke større). Men det er i mine øjne lidt fjollet og fantasiløst af ham at gå tilbage til en af sine gamle successer bare for at koge suppe på en tilsyneladende sikker opskrift - og da især når der allerede ER lavet en fortsættelse. Gid han ville lave noget nyt i stedet for. Det må for min skyld gerne være en historie der foregår ude i rummet; bare det er en NY historie.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#37 filmz-Bruce 12 år siden

#35 Jeg kan også godt nævne A Good Year, Matchstick Men, Black Hawk Down, Hannibal, G.I. Jane, White Squall, Thelma & Louise, Black Rain og Someone to Watch Over Me. Der bliver ikke brugt mere CGI af den grund, hvoraf jeg mener flere af disse også hører hjemme som "de bedste" på hans CV, bl.a Matchstick Men.

Selvfølgelig har han lavet rigtig dårlige film. Det har de fleste store instruktører. Bare se Scorsese, som har haft problemer igennem rigtig mange år. Jeg har ikke set A Good Year og jeg ser hverken American Gangster eller Matchstick Men som dårlige film, men tværtimod nogle af hans bedste. Body of Lies er rendyrket mainstream, men godt håndværk og absolut ikke nogen dårlig film, hvis man holder den op mod konkurrenternes. Men mod hans eget CV ja, så er det en hård kamp.

#36 Ja Cameron lavede en fin actionfilm på forlægget, men det er stadig ikke i nærheden af Ridleys oplæg, som var en helt anden type film. Derfor giver det også mening at lægge sig før, fremfor "efter", hvis han vil holde sig stilmæssigt i samme boldgade og hvor Ridley givet IKKE vil blive begrænset af, at der er pillet for meget ved universet på en måde, som ikke er tråd med originalen. Eftersom det ikke var Ridley, men efterfølgerne, som udvandede franchisen, så giver jeg gerne Ridley "benefit of the doubt", at han kan og vil vende tilbage mhb. på at gøre originalen ære, fremfor at lave en rendyrket penge exploitation film.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#38 Notional 12 år siden

Uuuh facehugger i fjæset og så en alien mund i fjæset. Jeg tror biografen kommer til at lugte underligt efter den film :D

Det bliver stort det her. Jeg glæder mig!
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#39 thomasegebaek 12 år siden

tournesoller (27) skrev:
En ny triologi? Ny hvordan, den gamle serie bestod da kun af 2 film. Alien og Aliens.
;)Alien, Aliens og Alien 3 er en rigtig fed trilogi :), (men prøver sgu også at lade som om at alt der kom efter det ikke eksisterer)

Er det bare mig der tror at folk ville synes en del mere om 3eren hvis ikke det lige var fordi den kom efter Aliens? Aliens toppede etteren på mange alle måder ved nærmest at skifte genre fra gys til action, mens 3eren i høj grad kom ned i tempo igen.

Jeg kan også godt forstå folk er vrede over at alle der overlevede Aliens, på nær Ripley, bliver slagtet i starten af alien 3, men på den anden side synes jeg det forstærker filmens dommedags-agtige atmosfære, sindsygt meget...
Gravatar

#40 MMB 12 år siden

bruce (37) skrev:
Selvfølgelig har han lavet rigtig dårlige film. Det har de fleste store instruktører. Bare se Scorsese, som har haft problemer igennem rigtig mange år.


Hver sin smag! Jeg tror de fleste er ret uenige med dig på det punkt, det er jeg i hvert fald (hvilket nok ikke kommer bag på de fleste). Jeg mener ikke engang Scorseses film fra slut halvfemserne er dårlige, jeg mener tværtimod de er pænt over middel.

Dog har jeg på fornemmelsen, du hentyder til Scorseses film fra 00'erne, og der er jeg i hvert fald meget uenig ligesom så mange andre.

Derudover synes jeg sgu også, at Ridleys bundniveau er noget lavere. G.I. Jane er jo lige til at lukke op og skide i. Til gengæld er hans topniveau også rigtig højt.

Skriv ny kommentar: