Art Directoren Roger Christian, der flere gange har arbejdet sammen med instruktøren Ridley Scott, fortæller, at Scotts kommende “Alien”-prequel – måske ikke overraskende – vil blive i 3D.

Roger Christian, der fornyligt talte med Scott, antyder også, at der muligvis vil blive tale om en trilogi: ”… jeg håber, han genopliver tre film til. Fansene – alle – ønsker det.”

Den kommende film vil blive en forhistorie til Scotts egen klassiker “Alien – Den 8. passager” fra 1979, der lagde grundstenen for den omfattende franchise med de syreholdige rummonstre.

Filmen vil foregå omkring 30 år før den første film og fokusere på en enkelt alien.

Klik her for at læse flere nyheder om Ridley Scotts nye “Alien”-film
.Vis kommentarer (152)
Gravatar

#1 chronaden 14 år siden

Alien i 3D, tror ik engang jeg ville turde at se den så D:
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 The Insider 14 år siden

Det er super fedt, at Scott er med ombord, men jeg har altså stadigvæk virkelig svært ved at blive hooket på tanken om en prequel - og især en helt ny trilogi. Jeg så langt hellere et forsøg på at runde sagaen af med manér i stedet for et forsøg på at kickstarte den skræntende franchise med en række film med helt nye karakterer og i helt nye settings.
War. War never changes.
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

#2 - Jeg synes til gengæld, sagaen blev rundet fint af med Aliens. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 14 år siden

Scott og Alien, så er jeg ihvertfald personlig fanget og giver carte blanche til, hvad nu Ridley kan komme på. Men få for guds skyld H.R. Giger med ombord!!! Alien franchisen er jo ret fucket up, pga. Alien Resurrection afslutningen, som virkelig er en lorteafslutning af rang, så skulle Ridley give sig i kast der, så måtte man simpelthen starte hvor 2'eren eller 3'eren sluttede.

Men jeg er meget bange for 3D aspektet, da jeg ikke har fantasi til at forestille mig en gyser i Alien universet, som ikke skulle foregå i ligeså dunkle omgivelser som 1'eren og det miljø tror jeg ikke 3D kan fungere optimalt i, pga. problemerne med gengivelse af farve og kontrast. What the hell. Bare 2D versionen bliver god.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Thomsen 14 år siden

#3 - Enig :-)

Selvom jeg nu også synes, at Earth War-tegneserierne kunne være et oplagt emne for en filmatisering.

Som jeg nævnte fornyligt i What We Saw-tråden, så bryder jeg mig generelt ikke om prequels. Men selvfølgelig skal jeg da se den, uanset hvad de finder på. De har mig ved kuglerne.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#6 kydder24601 14 år siden

det er vel snart ikke nødvendigt at berette at film kommer i 3D. tror snart at hestehviskeren kommer ud i en brille-venlig udgave:)
Gravatar

#7 The Insider 14 år siden

#3, absolut! :-) Men med Scott bag roret kunne man nu også levende forestille sig, at der kunne bygges videre på 3'eren og 4'erens meget skrøbelige fundamenter, så det hele kunne komme ordentligt 'full circle'. Det her virker nærmere som et kæmpe stort, unødvendigt tilbageskridt.
War. War never changes.
Gravatar

#8 Jb-film 14 år siden

Alien-serien er genial.
Og en prequel er sikkert ok - men hvorfor i 3D! Bortset fra at dyret kommer tættere på, så kan jeg ikke se hvorfor det univers bliver bedre i 3D - den dyster stemning er vel ok, hvis bare filmen er god nok?
3D går over gevind!!!
Gravatar

#9 Thomsen 14 år siden

3D er det nye sort. Det skader nok heller ikke, at Avatar har tjent så godt, som den har. Jeg vil vædde min ene kugle på, at størstedelen af de blockbuster-produktioner, vi kommer til at se de næste par år, vil være i 3D.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#10 filmz-Bruce 14 år siden

#8 Fordi billetpriserne bliver 25% højere, fordi filmen får 100% flere ind og se den ene og alene pga. at den feature er tilstede og fordi det får flere biografer til at tage digitaliseringen til sig. Rimelig god grund for en producent til at lave en film i 3D.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: