Hvad vil kvinder have ud af sex? Det er et af de spørgsmål, den danske instruktør og tidligere supermodel Rie Rasmussen ser på i sin nye film “Human Zoo”, der vil kunne ses herhjemme på Danmarks nye filmfestival CPH:PIX. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

“Human Zoo” vakte stor opsigt, da den havde verdenspremiere på Berlin Filmfestival, hvor den åbnede den prestigefulde Panoramaserie – blandt andet pga. filmens udpenslede sexscener, som 31-årige Rie Rasmussen selv lægger krop til i hovedrollen som Adria.

I filmens sexscener forsøger jeg blandt andet at vise, hvad kvinder gerne vil have ud af sex. Hvad kvinden forventer seksuelt, og hvad hun godt kan tænke sig ud i forskellige frække sexscener”, sagde Rie Rasmussen til Ekstra Bladet i sidste uge.

CPH:PIX’ visning af “Human Zoo” bliver den eneste mulighed for at se filmen, som Rie Rasmussen selv vil præsentere til et eksklusivt galla-arrangement.

”Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere både filmen og Rie Rasmussen selv for et dansk publikum. ‘Human Zoo’ har en fandenivoldsk energi, som man skal lede længe efter, og Rie Rasmussen, der selv har instrueret, produceret og skrevet filmen, er bestemt et talent, det er værd at holde øje med i fremtiden,” siger programchef for CPH:PIX, Niels Lind Larsen.

CPH:PIX vil sprede sig ud over de københavnske biografer gennem 11 dage i perioden 16. – 26. april.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Hive 9 år siden

Jeg tror jeg skal se den udelukkende af den årsag, at hun har et pivfrækt blik i øjnene på det billede, der er tilføjet nyheden.
Gravatar

#2 squee 9 år siden

Jamen dog...
www.myspace.com/maskine

Skriv ny kommentar: