Robert De Niro fortalte ved Karlovy Vary Film Festival i Tjekkiet, at han er interesseret i at lave to fortsættelser til spiondramaet “The Good Shepherd”, som han instruerede i 2006.

I filmen spiller Matt Damon manden Edward Wilson, der i 1939 rekrutteres til det hemmelige broderskab Skull and Bones – grobunden for fremtidige verdensledere. Wilsons skarpe intellekt, pletfrie ry og oprigtige tro på amerikanske værdier gør ham til spidskandidat til en karriere inden for efterretning, og han bliver hurtigt rekrutteret til at arbejde for OSS (forløberen for CIA) under 2. verdenskrig.

I løbet af sin lange karriere i CIA bliver Edwards idealisme langsomt nedbrudt af en voksende mistænksomhed, der afspejler den kolde krigs paranoia.

De Niro fortæller, at han i den første fortsættelse vil føre historien fra 1961 frem til den kolde krigs afslutning i 1989. Den anden fortsættelse vil følge Edward Wilson frem til nutiden.

Ved samme lejlighed afslørede De Niro, at han inden længe går i gang med et nyt filmprojekt med Martin Scorsese, som skulle være klar engang i 2009.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 The Insider 14 år siden

I'm game. "The Good Shepherd" var glimrende.
War. War never changes.
Gravatar

#2 intak 14 år siden

Ved samme lejlighed afslørede De Niro, at han inden længe går i gang med et nyt filmprojekt med Martin Scorsese, som skulle være klar engang i 2009.

Det må være dagens bedste nyhed !!!
Gravatar

#3 filmz-Dikov 14 år siden

Ved samme lejlighed afslørede De Niro, at han inden længe går i gang med et nyt filmprojekt med Martin Scorsese, som skulle være klar engang i 2009.


Wow! Mon det kan være den her??

http://www.imdb.com/title/tt1148205/fullcredits

;)
Gravatar

#4 *Iceman 14 år siden

..eller endnu bedre (2009/2010)

http://www.imdb.com/title/tt1213645/
"Well, I'm gettin' something really special too. And by special I don't mean special like that Kleinaman boy down the street. More special like...
Gravatar

#5 filmz-goodspeed 14 år siden

#3 Hvis det nu er tilfældet, hvad skal den så handle om uden at komme til at være en ny Rocky film :)
You listen very carefully to what I'm about to tell you... I remember... I remember everything
Gravatar

#6 filmz-LBA 14 år siden

Det er altid godt at høre, at De Niro er på banen med projekter stadigvæk. Han er klart min yndlingsskuespiller. Så jeg glæder mig uanset hvad.
Gravatar

#7 PredatorX 14 år siden

Udemærket film, men måske ikke en der behøver sequels.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: