Robert Downey Jr. har fået nok af små indie-film


Iron Man-stjernen Robert Downey Jr. giver ikke meget for dem, der mener, at bare fordi en film er populær, at så er den dårlig. Eller omvendt. Bare fordi en film er en lille, kunstnerisk indiefilm, at så er den automatisk god.

Se også: Robert Downey Jr. forklarer: Derfor skred jeg fra “Avengers”-interview

I en historie bragt af Vulture, forklarer Downey Jr., at han ikke er begejstret for at arbejde på små indie-produktioner mere:

”Nogle gange er det de små film, der tager mest tid, fordi så siger de noget i retning af: ‘Hey man, vi er et par dage efter tidsplanen. Kan du blive på din fødselsdag og så komme tilbage på den 4. juli? Og forresten kan du betale for forplejning? Og, nå ja, kan du til Sundance blive seks dage i træk og sælge den, så vi kan tjene 180 dollars, når den åbner i én biograf? Gud, hvor er det kraftfuldt, det her vi laver. Hvad synes du om filmen, du så den i går?’ ‘Jeg synes, den er middelmådig’,” slutter Robert Downey Jr. spydigt sin lille monolog om en fiktiv indie-produktion.

I fremtiden ser det ud til, at Robert Downey Jr. holder sig til de store film. De næste to film, der er på programmet for stjerneskuespilleren, er “Captain America: Civil War” og “Sherlock 3”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Kæft han har ret
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

#1 ja
Gravatar

#3 Kviesgaard 6 år siden

En betragtning, der kunne give stof til eftertanke.

Småt er ikke nødvendigvis lig godt,

og

stort er ikke nødvendigvis lig skidt.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 robbifan2 6 år siden

Jeg giver jer andre ret, men på den anden side så synes jeg hans kommentarer siger mere om ham end det gør om små indie-film.
Gravatar

#5 Silver666 6 år siden

robbifan2 (4) skrev:
Jeg giver jer andre ret, men på den anden side så synes jeg hans kommentarer siger mere om ham end det gør om små indie-film.
Enig
Gravatar

#6 X&O 6 år siden

Folk der synes han har ret, bør læse dette:
http://www.indiewire.com/article/what-robert-downe...
Gravatar

#7 Geekalot 6 år siden

Bla bla indie film kan tage ukendte skuespillere og være med til at åbne for deres karriere. Kan da ikke se en mand der har 30 år i rygsækken skal bekymre sig om de små ukendte film. Tit er de ukendte for det er noget lort som folk ikke gider at se, dog ikke altid, men tit.
Gravatar

#8 SublimeKen 6 år siden

Han er nu lidt mere grov over for små indiefilm og dets filmskabere, end det fordanskede citat i nyheden indikerer. Jeg har altid godt kunne lide RDJ, men jeg synes han går lidt for langt her.
Gravatar

#9 qel-droma 6 år siden

Nåh ja, for vi andre siger jo aldrig noget fuldstændig overdrevet for at fremme forståelsen af hvad vi mener?

Udtalelsen kommer fra et radioprogram, hvor han bliver spurgt om han ikke tit får lyst til at skrue ned for bluset med en indie-film ovenpå at have indspillet de store blockbusters, så med svaret erklærer han sig i bund og grund tilfreds med studiesystemet og er træt af den sort-hvide opdeling mange ligger i "indie = godt, kunstnerisk, frit, <indsæt selv dit positive buzz-word her> & studie = Tomme kalorier, indholdsløst, formelbaseret, <indsæt selv det negative buzz-word>". Det er jo ikke første gang at han kritiserer arthouse film og filmmagere for at tage monopol på hvad der er god og dårlig filmkunst. Så der er jo intet nyt over holdningen.

Og for lige at tage gassen helt ud af ballonen så er lydklippet hvor han udtaler sig her. Meget tydeligt at han udtaler sig ligeså meget for at underholde sit publikum som for at forklarer hvorfor han ikke har brug for pauser fra større film. At han siger det på en pænt respektløs måde, som bliver pænt utaknemmelig på skrift er så bare synd, fordi det stjæler fokus fra pointen og fremstiller det som noget der absolut nok er hårdere ment end det er tilfældet.

http://www.ew.com/article/2015/04/30/avengers-age-...
Are you not entertained!?!
Gravatar

#10 smolinsk 6 år siden

Ja han er kommet lidt for meget i rampelyset for de mindre pæne ting igen, måske stofferne er på vej tilbage? ligesom det interview han smuttede midt i fordi han måske fik dårlig samvigttighed over emnet som intervieweren måske gik for langt med, men da ikke noget at flippe sådan ud over, tror sgu det var den dårlige samvittighed;) bare en tanke

Skriv ny kommentar: