Det kan godt være, at ”Iron Man 3″ blev en af verdens største film sidste år. Men fans kan godt skyde en hvid pil efter et nyt eventyr med Tony Stark. Det fortæller Robert Downey Jr. selv i et interview med Variety.

Se også: Robert Downey Jr. er den bedst betalte skuespiller i Hollywood.

”Der er ikke planer om at lave en ny ‘Iron Man’, nej,” siger han. Robert Duvall, som han spiller over for i den kommende ”The Judge” tilføjer: ”Lad vær med at give rollen til en anden skuespiller.”

Downey Jr. er dog ikke færdig med at trække i jerndragten. Næste år får ”Avengers: Age of Ultron” premiere og i 2018 får den tredje “Avengers” film premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 David Munch 9 år siden

Efter hvor flade 2'eren og 3'eren var, så passer det mig fint.
Gravatar

#2 Jack Slater 9 år siden

Jeg har på fornemmelsen at det bliver sidste gang at han spiller Iron Man, når vi ser ham i Avengers II.

1# Enig, ikke for at overdrive, men jeg kan næsten ikke beskrive hvor skuffet jeg var over Iron Man III, den får II til at ligne et mesterværk.
Gravatar

#3 MonsTruz 9 år siden

En skam da de første 3 har været super gode.

Det er dog forståeligt nok, man må gå udfra Downey Jr. er ved og være en dyr herre, og med de mange nye karakterer marvel gerne vil have gang i, så giver det god mening at begrænse Iron Man til Avengers filmene.
Jeg kunne godt forstille mig at han selv efter Avengers 3, kommer til at dukke op forskellige steder i marvel universet.
Gravatar

#4 Den fede 9 år siden

Det er faktisk befriende, at de dermed slutter på toppen. 3'eren er klart den bedste. Alene manus får 2'eren til at ligne en Pixie-bog.
Gravatar

#5 Aggeri 9 år siden

1eren var klart den bedste og efter det gik det kun ned af bakke. Da de begyndte at introducere flere suits blev det hele enormt dårlig imo.
Gravatar

#6 Blacksanta 9 år siden

#3, han er sikkert en dyr herre, men i følge: http://boxofficemojo.com/movies/?id=ironman3.htm har den senest Iron Man-film indtjent lidt over 1,2 milliarder dollars. Så meget koster han næppe :)
Gravatar

#7 danish99 9 år siden

3eren var piv ringe.
King
Gravatar

#8 Siriak 9 år siden

Det er faktisk utrolig komisk (og ganske interessant) at læse hvordan opfattelserne af Iron Man filmene er SÅ forskellige. Nogle siger 3'eren er den bedste, andre siger 1'eren er, nogle helt tredje siger bare at 3'eren var elendig.. Noget jeg har hørt mange sige før. Jeg synes dog selv at 3'eren var rigtig god, endda en smule bedre end 1'eren :)
Men at vide der måske ikke kommer flere Iron Man film gør mig ærlig talt ikke noget.. Winter Soldier viste at Cap sagtens kan give Iron Man baghjul, og så er der jo også mulighed for en ny Hulk film og mere Guardians :D
Gravatar

#9 Kviesgaard 9 år siden

Tja jeg synes nu heller ikke, at Iron Man II & III gjorde det lige så godt som den første Iron Man film.

Derfor vil jeg gerne se en ny Iron Man film. Efter Avengers III. Og for min skyld går Jorden ikke under, hvis de benytter en ny skuespiller til Tony Stark/ Iron Man. Ikke at jeg har noget imod Robert Downey Jr., snarer tværtimod.

Men hvis han ikke længere har lyst til rollen, så skal han heller ikke tvinges til den. En ny skuespiller får selvfølgelig nogle gevaldige jernsko og fylde ud, men hvem ved, måske kan vedkommende overraske positivt?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 MonsTruz 9 år siden

#3

Jojo det er rigtig, men de så vel med Guardians, at de selv med nogle "ukendte" figurer, og et cast, der vel ikke var toppen af hollywood, kunne tjene en masse penge. Derfor tror jeg gerne de bare vil holde Iron Man til Avengers filmene, for at give plads til Ant-man, Black Panther, Inhumans, Dr. Strange, Black Widow, Ms. Marvel og hvad de nu ellers kan finde på.

Skriv ny kommentar: