Ifølge Bloody-Disgusting.com skulle det være blevet bekræftet, at Robert Downey Jr. er i tætte forhandlinger om at spille vampyren Lestat i en reboot af Anne Rices “The Vampire Chronicles”.

Tom Cruise spillede rollen i Neil Jordans film “En vampyrs bekendelser” fra 1994, og i 2002 spillede Stuart Townsend Lestat i “Queen of the Damned”, men siden er det ikke blevet til flere film i serien, som i bogform er oppe på 10 bind.

Vampyrer er dog nu igen blevet populære filmskikkelser – ikke mindst takket været den succesfulde “Twilight” – og derfor planlægger Universal Pictures at relancere serien i en ny franchise.

“The Vampire Chronicles” følger den franske adelsmand Lestat de Lioncourt, som i 1800-tallet forvandles til vampyr.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 loki 13 år siden

Han har da helt sikkert karismatikken til det, men udseendemæssigt ligger han meget langt fra figuren Lestat.

Og hvis de skal pille ved netop den serie, så håber jeg sgu den holder sammen niveau som Interview with the Vampire. Bogen var bedre, men filmen var stadigvæk rigtig god. Den anden film, Queen of the Damned, var noget elendigt markværk.

Håber de laver The Vampire Lestat og så et remake af The Queen of the Damned og stopper der. De efterfølgende bøger bliver frygtelig religiøse, og har faktisk ikke ret meget med vampyrer at gøre.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 filmz-Utyske 13 år siden

Det ville godt nok være fjollet at reboote den serie, selvom "Queen.." var en frygtelig omgang vrøvl.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 Jaxie1000 13 år siden

Jeg kan godt lide Downey... Og jeg kan godt lide vampyrer, men jeg havde da foretrukket en original historie.
Gravatar

#4 Kaversmed 13 år siden

Han slår ikke Cruise. Cruise var genial i rollen som Lestat, og overgik selv Brad Pitt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Bony 13 år siden

What he said!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#6 fjols 13 år siden

Puha det lyder spændende. Jeg var helt vild med "En vampyrs bekendelser" og tror faktisk det var den første dvd jeg købte.
Jeg har ikke set "Queen of the Damned", men det burde man måske, selvom det lyder på folk som om det er noget skrammel :)
Gravatar

#7 Buzz 13 år siden

hvis Tom Cruise hade spile Lestat i Queen of the damned, så hade Queen of the damned god
Gravatar

#8 mic 13 år siden

Nogle af de bedste bøger jeg har læst, men dem af dem som er filmatiseret er godt nok ikke særlig gode. Så ser meget frem til denne "reboot". Godt valg af Robert Downey Jr som Lestat.
Gravatar

#9 Buzz 13 år siden

reboot af Die hard og Rambo, Der også soundtrack der bliver reboote
Gravatar

#10 SkyggeN- 13 år siden

Syntes det kunne være mere spændende at få en fortælling om Marius' liv, som beskrevet i "Blood and Gold". Han den mest spændende karakter i fortællingerne, i mine øjne.

Fortællingen om en vampyr fra omkring 200 e.v.t. op til nutiden ville da virkelig være en episk historie. Lestat skal nok få lov til at komme med, da han jo møder Lestat og vækker Ahkasha.

Skriv ny kommentar: