Skuespilleren Robert Downey Jr. har sagt ja til at gentage rollen som Tony Stark i en eventuel “Iron Man 3”, endnu før optagelserne til “Iron Man 2” er gået i gang.

Samtidig vil Downey Jr. spille Tony Stark i en anden Marvel-film, “The Avengers”, hvori Iron Man forenes med Captain America, Thor og The Incredible Hulk.

Jon Favreau er sat til at instruere “Iron Man 2” og skal producere “The Avengers”, som får premiere 15. juli 2011. Samtidig er det sikkert, at Don Cheadle vil erstatte Terrence Howard og spille oberst James Rhoades. Cheadle medvirker også i “The Avengers”.

Den første film om “Iron Man” omsatte for 578 mio. dollars på verdensplan.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 filmz-Razor#33 13 år siden

Jeg glæder mig til at se "The Avengers", hvor Marvel karakterene spiller sammen! Det bliver for vildt at se Hulk og Iron Man i samme film!!
Jeg glæder mig dog også til at se de to spillefilm med Captain America og Thor, som bliver nødt til at ramme det store lærrede inden 2011....

Det er dog ærgeligt at Terrence Howard ikke vil spille med i fortsættelsen af Iron Man, men mon ikke Cheadle kan løfte opgaven??
Gravatar

#2 Morpheus 13 år siden

Alt for fedt. Downey Jr. er som født til den rolle. Glæder mig til at se både 2'eren og 3'eren, dog er det ærgeligt Terrence Howard er blevet skiftet ud. Men vi får og se, nu er Don Cheadle jo en ganske solid skuespiller.

Glæder mig også til The Avengers filmen. Bliver fedt og se noget klip og noget fra den om et (langt) stykke tid.
Gravatar

#3 Hr_sol 13 år siden

Hvorfor add'er de ikke Spider-man og Wolverine og måske Johnny Storm til deres Avenger Team??
Gravatar

#4 Petrescu 13 år siden

Jeg håber også at få Spøgelset at se i "The Avengers". Det er en interessant oprindelseshistorie han har. At man laver en spin off film med ham, ville jeg hilse velkommen når nu de ér gået amok med at filmatisere alt der kan kravle og gå i superhelte-regi.
Gravatar

#5 natterjack 13 år siden

Hvor bliver det fedt med en Avengers film, hvor alle heltene allerede er blevet ordentligt introduceret, i deres egne film.
Gravatar

#6 enfilmnørd 13 år siden

Glæder mig til hvis de laver en Iron man 4, og syntes helt klart at den evt. skurk burde havde en oscar for sin præstation..

----Rolig nu

Glæder mig til Avengers og Iron Man 2
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#7 inflector 13 år siden

#3 fordi de ikke er medlem af avengers.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#8 filmz-Kadann 13 år siden

#7 -

Så vidt jeg ved, er de medlem af Avangers i de nyere historier.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 hey now 13 år siden

Kadann (8) skrev:
#7 -

Så vidt jeg ved, er de medlem af Avangers i de nyere historier.


Så er det heldigt at de holder sig til de originale medlemmer:-) Hvis de andre superhelte der bliver nævnt skulle inddrages, ville det hurtigt blive rodet, ala X-Men 3.

Synes ideen med at introducere de 4 superhete i hver deres film, for derefter at samle dem i Avengers, er god. Iron Man og Hulk havde et højt niveau og med nogle geniale skuespillere. Bliver spændende at se hvem der skal spille Captain America og Thor.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#10 filmz-Kadann 13 år siden

#9 -

Jo jo, men #7 skriver jo at de ikke er medlem af Avangers og det er de jo, hvad historien bygger på, er sagen ligegyldig. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: