Selvom den Robert Rodriguez-producerede “Predators” ikke ligefrem har slået rekorder med sine omtrent 95 mio. dollars på den internationale boxoffice, så har filmen alligevel været en solid økonomisk succes taget det beskedne budget på 40 mio. dollars i betragtning.

Se også: De danske anmeldere om “Predators”: Klichéfyldt monsteraction.

Derfor er Rodriguez også forhåbningsfuld omkring mulighederne for en efterfølger, som han fortæller, at studiet skulle være klar til at sætte i gang.

”Studiet sagde, ‘Lad os lave nogle flere. Hvilke andre historie-idéer har du?’ De ville ligesom teste, hvor stort markedet var med denne film,” udtaler Rodriguez, der også fortæller, at den næste film vil udforske helt nye områder i en ny verden, hvor man virkelig kan gå amok med idéerne.

Hvorvidt nogen af karaktererne fra den første film vil vende tilbage eller ej er endnu uvist.

Se også: Filmz TV: “Predator”-franchisen på film, computerspil og i tegneserier.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 steadi07 12 år siden

"Predators" kan jo ikke være blevet til på baggrund af en idé fra Rodriguez. I stedet har studiet bare bedt ham om at lukke lort ud i ½ time og så filmatisere det!:)

Jeg håber i det mindste, at "Predators 2 - Die Prarder" (kunne være perfekt titel) er lidt underholdende:)
Gravatar

#2 frz 12 år siden

Kunne godt lide den nye film - var præcis som forventet... Folk laver primært hate, fordi de forvente den dybe historie... Gense 1'eren og 2'eren... Universet er ikke lavet til den dybe forskruede historie - det er action for actionens skyld!
Gravatar

#3 Kaversmed 12 år siden

frz (2) skrev:
Kunne godt lide den nye film - var præcis som forventet... Folk laver primært hate, fordi de forvente den dybe historie... Gense 1'eren og 2'eren... Universet er ikke lavet til den dybe forskruede historie - det er action for actionens skyld!


Jeg forventede i det mindste noget nyt. "Predators" var ikke andet end 1'eren i moderne indpakning, men med dummere predators og en meget tyk Fishburne. Tror ikke jeg nogensinde har set en film der "låner" så meget fra sin forgænger som denne film. Det er fint med homage til andre film i ny og næ, men ikke så man til sidst sidder og ruller med øjnene.. Come ooon kill meee, kill me nooow, come ooon do it noooow!!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 jackie-chan 12 år siden

den nye Predators var for fed :D selvom den mindede meget om 1'eren, og at det var ærveligt at Arnold Schwarzenegger ikk var med i den (selvom han måske ikk er i hans bedste form) :) men jeg er da frisk på en 2'er :D
Gravatar

#5 Kaizer Soze 12 år siden

Trods den sidste film, er jeg klar på en 2er. Jeg mener...chancen for at 2eren bliver bedre, er ikke helt usandsynlig...
Gravatar

#6 Kaversmed 12 år siden

#5 Det samme sagde man om AvP:R...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 Moog 12 år siden

Jeg har det sådan her med Predators... den var 1000.000 gange bedre end AvP men den var stadig helt forfærdelig ringe... En rigtig god start, den dog fuldstændig destruerede til sidst.
Gravatar

#8 PredatorX 12 år siden

Jeg var fint underholdt af Predators, den var dog ikke helt så gensynsværdig som jeg havde håbet... Men den er bedre end Avp 1 og 2, derom hersker der ingen tvivl, så kom endeligt med flere! De må for min skyld godt tage lidt flere chancer med en ny... Predators spiller det en smule "safe".
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 Xen 12 år siden

Syns den nye var en skamplet, næste ligeså slem som de horrible AvP film, forventer på ingen måder en dyb historie i en Predator film, men forventer en film der formår at underholde, og det gjorde denne på ingen måde...

Derimod sad jeg flere gange og var ved at falde i søvn, og de gange jeg ikke var ved det, tog jeg mig til hovedet, kløede mig i håret, enten over en en stort set gentalse af den første film ( om end meget ringer udført ) ellers kunne det være over de tumpede masker de har smækket på de "nye" predators, filmen kunne ikke engang levere et godt "kill" det hele var bare meeh på meeh.

Gik ud af bio med den følse at det var penge lige lukt i ned i kode brun spanden. Giv mig ikke en ny. Jeg holder mig til de gamle.
Gravatar

#10 astor 12 år siden

Jeg tør ikke læse noget I skriver her, i frygt for surprise spoilers, men dette der står i selve nyheder kan vel i sig selv regnes som en spoiler: "Hvorvidt nogen af karaktererne fra den første film vil vende tilbage eller ej er endnu uvist"
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...

Skriv ny kommentar: