Det kommer ikke som den store overraskelse, at “The Wrestler”-instruktøren Darren Aronofskys “RoboCop”-genindspilning er blevet lagt på is, eftersom filmen for længst har overskredet den dato, hvorpå den burde være gået i produktion.

Tilsyneladende skyldes skrinlægningen uenighed mellem studiet bag filmen, MGM, og Aronofsky om, hvorvidt den nye version af 80’er-klassikeren skal være i 3D eller ej.

Aronofsky, der ikke bryder sig synderligt om computereffekter, 3D eller andre “unaturlige” midler, har sat sig imod MGM’s ønske om, at filmen skal være i 3D, og derfor har studiet efter sigende lagt filmen på is på ubestemt tid.

Læs også: Artikel: Kommende science fiction-remakes.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Graversen 12 år siden

Jeg har så stor respekt for perfektionist intruktøren Darren Aronofsky, at uanset hvad han vælger så det det rigtige valg for hans vision af filmen.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#12 steadi07 12 år siden

Der steg Aronofsky lige voldsomt i min verden.

Så må vi håbe, at han overfører den afsky for effekter over til respekt for Robocop-figuren, hvis filmen alligevel påbegyndes!
Gravatar

#13 filmz-loke76 12 år siden

Moog (3) skrev:


Onde tunger vil dog sige at den minder meget op "Danser med ulve" og de har vel tildeles ret.


Som minder om Disneys Pocahontas som minder om The new world som minder om Den rigtige Pocahontas som minder om..................
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#14 duuk74 12 år siden

Godt gået!
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#15 Wholsie 12 år siden

Stærkt af Aronofsky ikke lade sig tæmme af de høje herrer for oven..
Men alligevel ærger det mig også lidt, jeg havde virkeligt sat næsen op efter det her remake.. Da jeg syns at RoboCop franchisen trængte til et friskt pust, efter at den 3 film fra 1993 virkelig var en skændsel i sig selv.. den film den stank bare for vildt, lige fra de kiksede japanske ninja samurai-sværds svingende cyborgs til erstatningen af Peter Weller som RoboCop - som faldt til den fuldstændig ukendte Robert John Burke, som mildest talt - ja lad os bare sige det suttede røv som RoboCop.. endnu et bevis på at filmen var så skidt er at instruktøren Fred Dekker aldrig kom til at instruere en anden film igen..

Så jeg håber inderligt at den her film bliver til noget engang - hvilke jeg tror den gør.!
Så er spørgsmålet bare, hvem ville ku bære rollen som betjenten Alex Murphy og RoboCop, Jeg må sige på det punkt er jeg faktisk fuldstændig blank.. Nogen tidligere rygte sagde Thomas Jane, men det kan sgu bare ikk forstille mig.!
Gravatar

#16 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg har altid syntes, dette var en sær idé. RoboCop er en af de allerbedste actionfilm nogensinde, og Verhoeven har sateme skabt et fedt univers i den første film. At Hollywood ville lave et remake, kom naturligvis ikke bag på mig, men at det var en så fantastisk og visionær instruktør som Aranofsky, der ville lave den, forekommer mig sært, da det ikke er hans genre overhovedet. Dog er der ingen tvivl om, at jeg så meget frem til hvad han ville med dette remake, og hvordan han ville overføre sin egen stil til franchisen... men jeg havde ærlig talt forventet noget i stil med Ang Lees Hulk.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#17 Dragon_Claw 12 år siden

Konklusion, Mand pakket ind i alluminium filmet med 3d kamera, GO Aronofsky


og

;-)
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: