Det kommer ikke som den store overraskelse, at “The Wrestler”-instruktøren Darren Aronofskys “RoboCop”-genindspilning er blevet lagt på is, eftersom filmen for længst har overskredet den dato, hvorpå den burde være gået i produktion.

Tilsyneladende skyldes skrinlægningen uenighed mellem studiet bag filmen, MGM, og Aronofsky om, hvorvidt den nye version af 80’er-klassikeren skal være i 3D eller ej.

Aronofsky, der ikke bryder sig synderligt om computereffekter, 3D eller andre “unaturlige” midler, har sat sig imod MGM’s ønske om, at filmen skal være i 3D, og derfor har studiet efter sigende lagt filmen på is på ubestemt tid.

Læs også: Artikel: Kommende science fiction-remakes.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Moog 12 år siden

En rigtig god grundholdning:
CGI er først noget man bruger efter at optagelse med den 300m høje papmache pyramide der eksploderer, er gået i vasken for 3. gang.

3d er dog lidt en anden sag, da man jo godt kan filme en latex alien med stereo kamera.

Konklusion, Mand pakket ind i alluminium filmet med 3d kamera, GO Aronofsky :)
Gravatar

#2 smiley 12 år siden

Vil hellere undvære at se den, end at se den komme ud på massivt kompromis.

Der er alligevel også mere end rigeligt med remakes, vi har brug for nye historier. Jeg ved ikke om ex. Avatar er baseret på noget ældre materiale, men dens salgstal må jo netop bevise at folk er interesseret i nye film. (Har ikke set filmen endnu i øvrigt.)
Gravatar

#3 Moog 12 år siden

#2
Avatar er udtænkt af Cameron for mange år siden, men først udført nu, så gammel ide, men kun brugt en gang.

Onde tunger vil dog sige at den minder meget op "Danser med ulve" og de har vel tildeles ret.
Gravatar

#4 loki 12 år siden

Thank you Aronofsky!
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 OxxY 12 år siden

Er det kun mig der ser det som en modsætning at ville filme RoboCop og ikke kunne lide cgi? Jeg er stor tilhænger af at gøre tingene "rigtigt", f.eks. sprængningen af det vide hus i Independence Day. Men det er jo samtidig med til at fordyre filmene og i sidste ende sætte biopriserne op, så lidt kompromi med cgi en gang imellem er ikke en dum ting syntes jeg.

#2,3: Nu tror jeg ikke jeg træder nogle over tærene ved at påstå at Cameron ikke ligefrem er kendt for de mest avancerede og komplicerede historier ;) Når det er sagt vil jeg også meget hellere have en simpel velfortalt historie der sætter standarder for hvordan man optager film, end en vildt kompliceret historie der er filmet og fortalt helt elendigt.

Gravatar

#6 filmkorn.dk 12 år siden

Al respekt til Aronofsky!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Kruspe 12 år siden

Én af grundene til at Batman Begins var så fed, var netop, at de forsøgte at undgå CGI i størst mulig udstrækning. Miniaturer og stop motion - det holder!

#5 - Jeg synes nu faktisk, at Terminator + T2 er okay avancerede historier. Rejser i tiden kan være en tricky størrelse, og jeg synes plottene hænger fantastisk godt sammen i begge film!
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#8 filmz-ab 12 år siden

Cool af Aronofsky - gider sq heller ikke se denne her i 3d da.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#9 bnm 12 år siden

Man kan godt lave 3D uden cgi...
Gravatar

#10 Riqon 12 år siden

Tænk at studierne nu tvinger deres instruktører til at filme i 3D, uanset om det er en del af deres vision eller ej ... kan godt forstå, at Aronofsky siger fra.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: