To andre filmtitler var i spil til spinoff-filmen “Rogue One: A Star Wars Story”.

“Rogue One” kunne have haft en anden titel end “Rogue One”. Det afslører manuskript-forfatterne Gary Whitta og Chris Weitz.

En titel-idé var inspireret af et Obi-Wan Kenobi-citat fra “A New Hope”, hvor han siger: ”Before the dark times, before The Empire.”

Således var “Dark Times” i spil som “Rogue One”-titel. Den anden titel i spil var “Shadow of the Death Star”, siger makkerparret til IGN.

Senest kom det frem, at “Episode IX” oprindeligt havde titlen “Duel of the Fates”, dengang Colin Trevorrow endnu var ansat som instruktør.

Læs også ‘Star Wars-chef om canon-diskussion: Det hele er alligevel falsk‘.

Trevorrow blev som bekendt erstattet med J. J. Abrams, der i stedet skabte “The Rise of Skywalker”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The one is back 3 år siden

call it Death Star ville jo også bare hadt være godt
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Dark Times ville så have været falsk varebetegnelse. Vi mangler så stadigvæk hvorfor de skrottede Anthology-delen til fordel for børnetitlen: A Star Wars Story. Der er jo ingen af Marvels film der kaldes A Marvel Story, eller an Iron Man Story. Det ved man godt hvad er og hvis ikke, så finder man ud af det under markedsføringen. Men det var jo dengang, hvor man troede navnet Star Wars alene kunne sælge alene, og ud fra den logik skulle det selvfølgelig også indgå i titlen og vi skulle selvfølgelig have originstories for en masse karakterer vi ikke behøvede

Skriv ny kommentar: