I “Star Wars: The Force Awakens” uddelte Daisy Ridley intergalaktiske øretæver i rollen som Rey. I det kommende spin-off, “Rogue One: A Star Wars Story”, er det Felicity Jones’ tur til at spille stærk, kvindelig helt i rollen som oprøreren Jyn Erso. Og Jones mener, det er vigtig, at der også er kvindelige helte i film som “Star Wars”.

Se også: LucasFilm dropper måske “Star Wars”-intro til “Rogue One”

Det er Entertainment Weekly, der har talt med Jones om hendes rolle i “Rogue One”. En rolle, der var hendes mest fysisk udfordrende til dato:

”Jeg kan grine af det nu, men da det foregik, var det fysisk udmattende. Det krævede timevis af træning. Jeg arbejde med en kung fu-træner, og jeg lærte at slås. Selv om jeg havde aldrig havde troet, jeg skulle tæve stormtroopers i mit arbejde.”

Felicity Jones mener, det er vigtigt, at kvinder også optræder i helte-roller i action-film. Filmene skal nemlig afspejle virkeligheden:

”Det er vigtig. Som vi ser i politik, så lever vi i en verden, hvor kvinder bliver statsledere. Det bør film også afspejle.”

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Der er hvis intet at gale op om her, de har hvis rigelig med store roller i Hollywood nu.
Gravatar

#2 Manthraxx 6 år siden

Ja gu er det vigtigt at der bliver kvindelige helte også, MEN MAN SKAL STOPPE MED AT GENINDSPILLE FILM MED KVINDER I STEDET FOR MÆND.

Og så vil vi tilgengæld også gerne se film, hvor mænd kan vise omsorg og være gode forældre... *skuler til Silent Hill filmen*
Gravatar

#3 Clint 6 år siden

" Felicity Jones mener, det er vigtigt, at kvinder også optræder i helte-roller i action-film. Filmene skal nemlig afspejle virkeligheden:

"Det er vigtig. Som vi ser i politik, så lever vi i en verden, hvor kvinder bliver statsledere. Det bør film også afspejle." ".

... og hvad har politik så lige med action-film at gøre?

Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 Fint nok de afspejler virkelighedens kvinder i politik, men så skal de også være sandfærdige og vise hvor ringe de har været indtil videre i politik :D
Gravatar

#5 Alex12 6 år siden

#2 Det er det jeg også tænker.
Gravatar

#6 Star Trek fever 6 år siden

Selvfølgelig er det vigtigt. NEJ vent, det er det faktisk ikke......

Det vigtige er, at man ikke konstant spejler til folks køn, race seksualitet osv. Lad en rolle være en rolle. UDEN at skabe overskrifter om hvor gode man er fordi, man har en kvinde, mand, sort, hvid, gul, homoseksuel, trans, queer, enarmet dværg eller ligende i hovedrollen.

Jeg går da ud fra de vælger hovedrolle, fordi det giver mening for figuren. Da vel ikke for at tilgodese navlepillede politisk korrekte, der alligevel aldrig bliver tilfredse?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: