Produktionen på den længe forsinkede filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons’ berømte tegneserie, “Watchmen”, ser ud til at skride frem, og det lader nu til, at der er fundet en skuespiller til at påtage sig rollen som den maskeklædte og barske selvtægtsmand Rorschach.

Skuespilleren Paddy Considine, som oprindeligt var udset til at spille rollen som den trenchcoatbærende antihelt, da Paul Greengrass var sat som instruktør på filmen hos Paramount, kan fortælle, at Warner Bros. har tilbudt rollen som Rorschach til Jackie Earle Haley.

Haley modtog en Oscar-nominering for sin rolle i “Little Children” og har senest medvirket i “All the King’s Men”.

Zack Snyder (“300”) er instruktør på filmen, der bygger over “Vogterne” fra 1986, en krimi-sammensværgelseshistorie, der portrætterede det første realistiske kig bag den glamorøse facade på arketypiske kostumeklædte heltes liv.

Desuden kan Jackie Earle Haleys medspiller fra “Little Children”, Patrick Wilson, i et nyligt interview entusiastisk bekæfte, at han ganske rigtig har fået tilbudt rollen som Natuglen, men at han endnu ikke må tale om, hvorvidt han har takket ja. Man kan nok derfor vente en officiel udmelding fra Warner Bros. i den nærmeste fremtid.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Oh Daesu 14 år siden

Den havde jeg ikke regnet med, men jo mere jeg tænker over det, jo bedre bliver det, "Jackie Earle Haley - The Comeback Kid"
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/OhDaesu
Gravatar

#2 Smurf 14 år siden

Det lyder sq da ret godt - glæder mig fandme til den her film!
We can't stop here! This is bat country!
- Fear and Loathing in Las Vegas
Gravatar

#3 filmz-Daniel_Logan 14 år siden

Ville gerne have set Paddy Considine i den rolle..
----------
I am like a wild horse, and you can't tame me..
Gravatar

#4 filmz-Angel Eyes 14 år siden

Faktisk ikke et dårligt valg mht. Jackie Earle Haley...
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#5 erikjust 14 år siden

Nu for vi og se hvilke film vi får, men hvis det er en film der bliver lavet i samme still som Sin City, en der er 100% tro mod sin tegneserie modpart og ikke som visse andre film jeg kunne nævne der kun er tro mod de første 10% af materialet, så tror jeg vi får en fed film.

Men nu for vi og se man plejer normalt og kunne bedømme en film mere eller mindre ved den første trailer.
Gravatar

#6 filmz-Daniel_Logan 14 år siden

#5 Det forstod jeg ikke noget af.
----------
I am like a wild horse, and you can't tame me..

Skriv ny kommentar: