Rotten Tomatoes fjerner permanent muligheden for at kommentere på film før premieren.

I kølvandet på troll-angrebet imod “Captain Marvel” har Rotten Tomatoes nu indført en række permanente ændringer.

I fremtiden vil man ikke kunne se ‘Want to See’-scoren før premieren. Angiveligt fordi brugerne forveksler denne score med ‘Audience Score’, der gives efter premieren af brugere, som har set filmen.

Samtidig afvikles kommentar-sporet før premieren. Det sker for at forhindre troll-angreb:

”Vi har oplevet en stigning i ikke-konstruktive input, der nærmer sig trolling, hvilket vi mener, er en bjørnetjeneste for vores læsere,” skriver Rotten Tomatoes.

Efter premieren på en film vil kommentarsporet og rating-systemet igen være frit.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Justin 9 måneder siden

#9
Jeg ved ikke hvem du svare, og en løsninge på det problem kunne være af klikke på på "citer" knappen
Gravatar

#12 Justin 9 måneder siden

så fordi der ikke er nok kvinder hun skulle tale med har hun besluttet af frasortere nogle personer udelukkende fordi de er mænd, og brugt tid på finde nogle kvinder af tale med

Det hun ser som "more inclusive." ser jeg som det modsatte
Gravatar

#13 SublimeKen 9 måneder siden

#12

Forkert. Hun vil ikke frasortere nogen, og har aldrig sagt hun vil frasortere nogen
Gravatar

#14 SublimeKen 9 måneder siden

XuN (1) skrev:
Det bliver mere og mere cringe...
Man kunne i forvejen ikke helt regne med rottentomatoes, men nu har de da ingen troværdighed tilbage.
Jeg får mindre og mindre lyst til overhovedet at se Captain Marvel. Ikke engang når den kommer på streamingtjenester.
Filmen ser mega kedelig ud.
Brie Larson mener ikke at hvide mænds meninger betyder noget.
Rottentomatoes mener ikke at fans meninger betyder noget.
Alt sammen for at promovere et SJW agenda...
SUK!


Ja suk. Suk af personer der ligger deres egne snæversynede og fordomsfulde fortolkninger på en udtalelse, og derigennem ændrer dens betydning til noget der aldrig har været hensigten, men i stedet farver personen bag en neutral udtalelse negativt. Udelukkende for at promovere sin egen anti SJW agenda
Gravatar

#15 Justin 9 måneder siden

#13
Det er sådan jeg læser citatet
Gravatar

#16 OliverDK 9 måneder siden

Mejse (10) skrev:
#9Jeg er stor fan af den mere videnskabelige tilgang, men den er bare ikke relevant i verden som den er lige pt.


Mens forskning ikke nødvendigvis kan pointere problemer, så kan forskning bruges til at aflive/bekræfte problemer de der påpeges - der findes ingen bedre metode.

Det er jo netop også det Brie Larson forsøger. Hun påpeger et problem, som tager udgangspunkt i noget forskning hun er blevet bekendt med. At det forskning så er af ringe kvalitet er en anden sag og det er beklageligt at hun ikke bliver konfronteret med det eller retter forskeren gør..

Derudover nytter det jo ikke noget blot at kaste håndklædet i ringen og sige forskning er ikke relevant i den verden vi befinder os i. Vi bliver nødt til at holde fast i at den eneste måde vi kan få objektive svar er gennem empirisk forskning.

Jeg er dog helt enig i, at der er en stigende tendens til, at empirisk forskning i alle lag i samfundet ikke tages seriøs og folk falder til pseduo-forskning der blot kan bekræfte deres fordomme eller holdninger.

Jeg nærer dog et håb til at fornuften nok skal vende tilbage. :)
Gravatar

#17 Mejse 9 måneder siden

#16 ganske enig og jeg har da også håb for at det ændre sig, og du har ret man kan forsøge at be/afvise problemer med forskning...pointen var mere at man ikke kan afvise at der er et problem, eller bevise det med den forskning hun lavet...så når Brie ser et problem har hun den personlige "kapow" til at skabe en debat, som forskning ikke har...og at afvise det med "forskningen var dårlig der er intet problem til bedre forskning beviser det" er bare heller ikke optimalt :)
Var mest der jeg ville hen selvom jeg tog omveje :p

Og så selvom jeg mener forskning kan bevise det meste, er der også et større problem i forskning omkring lige de her emner, men det er så en anden sag :D
Gravatar

#18 SublimeKen 9 måneder siden

#15

Brie Larson har selv været ude og klargøre citatet, og nu når jeg læser citatet igen, er det åbenlyst for mig hvad hun mener og at man decideret selv har en agenda hvis man læser det anderledes end ordret.

Læs det her citat også læs citatet igen. At gøre ting "inclusive" betyder bare hun vil inkludere flere fyi. Der var mange hvide mænd der interviewede hende, og hun ønsker udelukkende bare flere kvinder. Intet i det hun siger antyder at hun ønsker færre hvide mænd.

"What I’m looking for is to bring more seats up to the table. No one is getting their chair taken away. There’s not less seats at the table, there’s just more seats at the table,”
-Brie Larson
Gravatar

#19 Star Trek fever 9 måneder siden

Tja. Er der kvindelige journalister, så tal med dem. Er der mandlige journalister, så tal med dem. Er der kakifarvede journalister, så snak med dem.

Det er journalister. Og deres køn, alder, farve, religion, spisevaner, handicap, osv, er flintrende ligegyldigt. Det er da det der er mest irriterende ved hendes tveet.
Gravatar

#20 Gorman 9 måneder siden

Suk, der er altså mange der gerne vil finde problemer og provokationer, hvor der ikke er nogen.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: