Rotten Tomatoes fjerner permanent muligheden for at kommentere på film før premieren.

I kølvandet på troll-angrebet imod “Captain Marvel” har Rotten Tomatoes nu indført en række permanente ændringer.

I fremtiden vil man ikke kunne se ‘Want to See’-scoren før premieren. Angiveligt fordi brugerne forveksler denne score med ‘Audience Score’, der gives efter premieren af brugere, som har set filmen.

Samtidig afvikles kommentar-sporet før premieren. Det sker for at forhindre troll-angreb:

”Vi har oplevet en stigning i ikke-konstruktive input, der nærmer sig trolling, hvilket vi mener, er en bjørnetjeneste for vores læsere,” skriver Rotten Tomatoes.

Efter premieren på en film vil kommentarsporet og rating-systemet igen være frit.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 XuN 3 år siden

Det bliver mere og mere cringe...
Man kunne i forvejen ikke helt regne med rottentomatoes, men nu har de da ingen troværdighed tilbage.
Jeg får mindre og mindre lyst til overhovedet at se Captain Marvel. Ikke engang når den kommer på streamingtjenester.
Filmen ser mega kedelig ud.
Brie Larson mener ikke at hvide mænds meninger betyder noget.
Rottentomatoes mener ikke at fans meninger betyder noget.
Alt sammen for at promovere et SJW agenda...
SUK!
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

Det har fyldt en del, hvad det er, Brie Larson rent faktisk har sagt. Her er citaterne:

"About a year ago, I started paying attention to what my press days looked like and the critics reviewing movies, and noticed it appeared to be overwhelmingly white male... I spoke to Dr Stacy Smith at the USC Annenberg Inclusion Initiative, who put together a study to confirm that. Moving forward, I decided to make sure my press days were more inclusive."
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#1 altså hvis man absolut vil brokke sig, er det jo tydeligvis nemt at finde noget at brokke sig over....man skal bare ignorerer hvad folk faktisk siger :D

om rottentomatoes måde at løse problemet på er den rigtige, må tiden vise, der er fordele og ulemper.
Gravatar

#4 OliverDK 3 år siden

Morten Vejlgaard Just (2) skrev:
Det har fyldt en del, hvad det er, Brie Larson rent faktisk har sagt. Her er citaterne:

"About a year ago, I started paying attention to what my press days looked like and the critics reviewing movies, and noticed it appeared to be overwhelmingly white male... I spoke to Dr Stacy Smith at the USC Annenberg Inclusion Initiative, who put together a study to confirm that. Moving forward, I decided to make sure my press days were more inclusive."


Beviser jo bare Brie Larson er doven, ikke besidder kildekritik eller evnen til reelt at reflekter over hvad hun læser.

Den undersøgelse fra Dr Stacy Smith er videnskabelig useriøs. Som jeg allerede pointerede da den kom frem ja så stemte sammensætningen af filmanmelderens etnicitet nogenlunde overens med befolkningsammensætningen for området den var foretaget over - ergo der er intet problem. Det tog mig hele 10 minutter at finde frem til det - noget forskeren åbenbart ikke kunne ulejlige sig med. Hvorfor mon?

At der er en overvægt af mænd er en fair konklusion, men at det per definition er et problem er ikke, da det kan have mange årsager, som "forskeren" overhovedet ikke skænker en tanke.

Med andre ord hendes "forskningen" er vildledende og videnskabeligt useriøs - det er folkeskoleniveau efter min mening og virker på mig mere drevet af ideologi end lysten til at finde "sandheden". Det handler altså mere om at bekræfte hendes subjektive verdensbillede end at være objektiv i forhold til virkeligheden og det bliver hun overhovedet ikke udfordret på.

Og hvorfor ikke? Jo fordi vi desværre lever vi en verden, hvor reel journalistik integritet er dødende på visse områder og det betyder at relevante og kritiske spørgsmål til "forskerene" af disse ideologiske undersøgelser aldrig ser dagens lys. I dette tilfælde kunne det være simple spørgsmål som: "Din undersøgelse viser jo at sammensætningen stemmer overens med befolkningen, hvorfor mener du der er et problem?" og "Undersøgelser viser igen og igen, at mænd og kvinder træffer forskellige valg karriemæssigt. Det tager du intet hensyn til i din undersøgelse, hvorfor ikke?".

Men nej alt bliver bare viderebragt ukritisk og derved fremlagt med store overskrifter om "vi har et problem her" uden der reelt er belæg for at påstå det.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 at undersøgelsen ikke var super gennemført er rigtig nok, men det er jo som sådan irrelevant, hvis Brie Larson gerne vil fører en mere inkluderende interview tagning, så er det jo op til hende, på både godt og ondt....ændre dog ikke på at hun ikke har sagt, at mænds mening var lige meget og alt det andet hun bliver beskyldt for, som jo er det som det hele handler om....ikke en ligegyldig undersøgelse.

problemer er jo altså heller ikke en objektiv størrelse, din mening om at der ikke er et belæg for at påstå der er et problem, er jo også en påstand der intet belæg er for....for nogen vil noget være et problem, for andre vil det ikke....at det måske har fået mere "tid" end hvad der virker rimeligt er en anden sag, men igen også subjektivt.

men igen er enig, hendes undersøgelse var ikke meget værd :D
Gravatar

#6 OliverDK 3 år siden

Alt det sagt så kommer jeg ikke til at se filmen lige med det samme. Det har intet at gøre med Brie Larson, Rotten Tomatoes, osv. Nej det skyldes, at udfra hvad jeg har set og læst der virker filmen bare ikke interessant, da historien den ligger op til har været fortalt så mange gange før: "person X er stærk, person X ved det ikke, onde personer holder Person X nede, men Person X rejser sig og indser h sine kræfter.

Nej tak. Det er sgu en tand for uoriginal og teenage niveau til mig. Men hvem ved, måske jeg tager fejl. Jeg ender da nok med at se den, men det bliver blot af nødvendighed inden End Game.
Gravatar

#7 OliverDK 3 år siden

Mejse (5) skrev:
problemer er jo altså heller ikke en objektiv størrelse, din mening om at der ikke er et belæg for at påstå der er et problem, er jo også en påstand der intet belæg er for....for nogen vil noget være et problem, for andre vil det ikke....at det måske har fået mere "tid" end hvad der virker rimeligt er en anden sag, men igen også subjektivt.

men igen er enig, hendes undersøgelse var ikke meget værd :D


"Problemet" med etnicitet er indiskutabel og ikke subjektiv, men blot videreformidling af fakta der er frit tilgængelige for enhver.

Spørgsmål med en overvægt af mænd er et andet og skulle det være uklart, så påstår jeg ikke der ikke er et problem - jeg siger jo netop at underøgeselens resultat er fair. Jeg pointere blot, at overvægten kan have mange årsager og det er relevant at diskutere. Derudover er det relevant med en diskussion om den overvægt er = et problem i stedet for blot at påstå "det er det" som Dr Stacy Smith og Brie Larson gør.

Inden vi diskutere "et problem" bliver jo vi nødt til at diskutere om problemet faktisk eksisterer og udfra hvilke kriterier. Den diskussion får vi bare aldrig, fordi medierne og ideologiske drevne journalister allerede har bestemt der er et problem uden noget reel belæg. Hvis belægget er undersøgelser som Dr Stacy Smith og ligende ja så finder jeg det direkte useriøs

Misforstå mig ikke. Jeg vil gerne diskutere det såfremt nogle kan komme med noget objektiv forskning der viser der er et reelt problem med det er flest mænd der er filmanmeldere, men blot at påstå "for mange mænd" = problem er på mig useriøs. Det er som at gå ind på en brandstation og observere, at 9 ud af 10 brandmænd er mænd og konstatere det er et problem. Hvorfor? Fordi ......det er det bare. Der må altså noget begrundelse til før man kan påstå der er et problem.
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

#7 det forudsætter at der er fastsatte rammer for hvordan det burde være, eller skal være, og eftersom at der ikke er det, og nej befolksningstal er ikke en ramme for hvordan tingene skal være, for at det ikke er et problem, er det meget diskutabelt :)

hvis der er nogen der føler der er et problem, så er der et problem, om det er et relevant problem, eller et problem der nødvendigvis skal gøres noget ved, er en anden sag, men hverken studier eller undersøgelser eller forskning, kan afgøre om der er problemer på disse områder, for det er ikke faktuelle områder....man bliver nød til at forstå der er forskel på etnicitet, køn, seksualitets, problemer og forreksempel klima problemer, og ikke engang klima problemer kan folk bliver enige om, på trods af at det netop er et område hvor forskning er relevant.

men ja hendes undersøgelse er ikke bevis hverken for eller imod, men det vil ingen undersøgelse jo nogensinde reelt være, for med de her ting kan man altid vinkle det, altid smide en "ja men er der taget højde for det her" ind....det kan man med alt forskning men MEGET mere på disse områder...som du jo også selv så fint gjorde for at uvigtig gøre hendes forskning (retmæssigt men du forstår pointen)

det der, der skal noget begrundelse til, noget det virker jo ikke....hvem bestemmer om en begrundelse er god nok....at 9 ud af 10 brandmænd er mænd er åbenlyst et problem, men om det er et problem med gode grunde, eller et problem man skal arbejde på at ændre er jo helt andre spørgsmål, hvis nogen mener der er et problem, jamen så er der jo et problem, og det kan de jo så arbejde på at ændre, og hvis andre føler problemet også er der, jamen så er der flere der arbejder på det....men du kan ikke med forskning dikterer om der er et problem, kun undersøge om det er et relevant problem der skal afsættes større resourcer på at ændre :)

forskning er eminent, til at undersøge hvilke løsninger der vil virke, og den slags, når det kommer til problemer, ikke til at afgøre om der er problemer :)
Gravatar

#9 Ampro 3 år siden

"forskning er eminent, til at undersøge hvilke løsninger der vil virke, og den slags, når det kommer til problemer, ikke til at afgøre om der er problemer :)"

Når du skriver ovenstående, mener du så at forskning ikke kan afgøre om noget er et problem for det enkelte individ, eller at forskning ikke kan afgøre om noget er et problem, for et samfund/land, f.eks?
Gravatar

#10 Mejse 3 år siden

#9 enkelt individ...men henviser lige så meget til at selvom det kan bruges, når det kommer til større befolkningsgrupper, og andre ting, så bliver det ikke gjort, fordi vi har et samfund hvor der er fokus fra beslutningstagere og folk med magten/pengene til at ændre ting, på popularitet ikke reelt hvad der er et problem, de problemer der bliver fokus på er dem der har mest opmærksomhed....altså bliver forskning stort set irrelevant når det kommer til at afgøre om der er et problem.

Jeg er stor fan af den mere videnskabelige tilgang, men den er bare ikke relevant i verden som den er lige pt.

Skriv ny kommentar: