Den britiske komiker Russell Brand har gæstet “Late Night with Jimmy Fallon”, og i den anledning har skuespilleren udtalt sig omkring sin kommende film “Get Him to the Greek”.

I filmen, som er et spin-off af sidste års populære komedie “Droppet af Sarah Marshall”, ses Brand i hovedrollen som Aldous Snow – en rolle, som han også spillede i “Droppet af Sarah Marshall”, hvor han dog blot var en bifigur.

”Jeg spiller Aldous Snow igen i en film, som Judd Apatow producerer. Jeg spiller sammen med den brillante skuespiller Jonah Hill,” udtaler Brand. ”Aldous Snow er kommet på stoffer igen, og Jonah Hill er hans ven, og de tager ud på mange eventyr sammen. Det er meget spændende.”

Udover Brand vender også Nick Stoller, som instruerede “Droppet af Sarah Marshall”, tilbage for at instruere filmen, der begynder optagelser til april.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lard Hanson 12 år siden

Hvorfor er de pludselig venner nu? Det var de da overhovedet ikke i Forgetting Sarah Marshall.
Gravatar

#2 filmkorn.dk 12 år siden

#1 Det kommer der nok en forklaring på.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#3 MouseMickey 12 år siden

#1 hvis man kigger på imdb kunne det godt se ud til at det er en anden rolle han spiller nu. Han hedder ihvertfald ikke det samme i de 2 film.

Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#4 skittlez 12 år siden

Så Brand på Letterman i går. Han er fademe sjov. Så selvom dette godt kunne virke som et mindre Apatow projekt glæder jeg mig alligevel.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: