Kendetegnet ved Reeves er, at han aldrig hviler på laurbærerne efter en produktion. Selv efter åbningssuccesen med “John Wick: Chapter 4” er han klar til at varetage nye udfordringer.

Keanu Reeves og Jonah Hill spiller sammen i den kommende film “Outcome”, som Apple Studios har opkøbt. Udover at spille med i filmen agerer Hill også instruktør og manuskriptforfatter, hvis ansvar han deler med debutanten Ezra Woods.

Handlingen er ikke udlagt fuldstændig, men vi ved, at der er tale om en mørk komediefilm, hvor hovedpersonen Reef (Reeves) er en falleret og knækket hollywood-stjerne, som må gå tilbage igennem sin fortid for at konfrontere sin dæmoner, efter de blev udløst ved udsendelsen af et gammelt videoklip. Premieredatoen mangler at blive udsendt på projektet.

Selvom Hill er kendt for sine roller i komediefilm, har han længe arbejdet bag kameraet som producer, manuskriptforfatter og instruktør. Han har instrueret indiefilmen “Mid90s” samt produceret Netflix-serien “Maniac”, reportageserien “This Place Rules” og Apple TV+-filmen “Beastie Boys Story”.

Med indkøbet af “Outcome” ser Apple Studios ud til at stable store rækker af film og serier med store stjerner. Selskabet producerer også lige pt. Martin Scorseses kommende spillefilm “Killers of the Flower Moon” samt en biopic om stonerbandet Grateful Dead i samarbejde med Scorsese. Til november kan man også opleve Joaquin Phoenix som Napoleon i studiets kommende historiske drama.

Læs mere om Scorseses kommende spillefilm her: “Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon’ får officiel premieredato”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: